STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku skoro jestes tak bardzo wierząca, to nie dziwi mnie chrzest i wychowanie na katolika. Ale nie wiem dlaczego każdy w Polsce "musi" byc katolikiem. Ludzie nawet nie biorą takiej mozliwosci pod uwagę, ze ktos moze byc ateista lub innego wyznania.teraz 3/4 osób mnie namawia, ze musze! wyjsc za maz zanim sie dziecko urodzi, bo jak to bedzie...inne nazwisko, co ludzie powiedzą
-
No pewnie ze tak ludziom nigdy nie dogodzisz. U mnie na wsi jak sie dowiedzieli ze jestem studentka a majac 21 lat biore ślub to potem vo chwile ktos pytał sie mojej mamy na kiedy mam termin no bo skoro tak wcześnie biore slub to na pewno ,,zaciążyłam" xD zdziwili sie jak jeszcze półtora roku później chodziłam w pięknie dopasowanym płaszczyku zimowym.
-
U nas dzisiaj pogoda w miarę ok, ale od jutra do niedzieli pona 30 stopni Nie wiem jak ja wytrzymam
Tu jest link do kalkulatora chińskiego, zobacz Tygrysku co tutaj Ci wyjdzie
http://babyonline.pl/kalendarz-chinski.html
PS. Zrobiłam dzisiaj pesto bazyliowe W końcu! Bo zabierałam się do tego od stycznia Ale dobre wyszło, nijak się ma do tych gotowych ze słoiczków i jakie sycące Mniam mniam mniam -
Z chińskiego tez mi wychodzi chłopak
przede wszystkim przeczucie jakoś tak czuje ze nigdy nie doczekam sie córki i bede miała dwóch synów. A po drugie u mojego męża na całe 12 osób młodego pokolenia (rodzeństwo, kuzynostwo,dzieci kuzynów) jest tylko...jedna dziewczyna:DWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:25
-
Tygrysku prościzna naprawdę to żaden wyczyn
Znasz może jakiś fajny przepis na ciasto z truskawkami, ale bez galaretki? Zachciało mi się dzisiaj takiego i pewnie nie odpuszczę zanim nie zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:41
-
W ogóle na dzien ojca zawsze pieke tort i taki krem truskawkowy sb wymyslilam w tym roku. Ugotowac budyn truskawkowy na soku z truskawek no i standardowo zmiksować z masłem i takim kremem z dodatkiem całych truskawek przelozyc tort. Myślicie ze cos z tego bedzie?
-
Ale Wy jesteście gospodynie, jedna tort druga drożdżówki Ja jestem jak z tego profilu na fb "ch*jowa Pani domu" nie gotuję, nie piekę
Witam się w ten upalny dzień. Spacerek już zaliczyłam i już nie ruszam dzisiaj z domu nawet na chwilę Pewnie wentylator pójdzie w ruchWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 08:29
tygrys73 lubi tę wiadomość