STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem co to znaczy wyrabiać ciasto drożdżowe, więc po raz kolejny nie pomogę, wybacz Ja nigdy nie pisałam się na bycie gospodynią i mój mąż o tym wie Po prostu nie lubię spędzać czasu w kuchni Raz na ruski rok naleci mnie na zrobienie czegoś extra, chociaż nie zawsze takie wychodzi Ja jednak jestem leniwa, jeżeli chodzi o kuchnię, więc preferuję szybkie i łatwe potrawy
-
agniesja, Mordeczka moje fazy L trwają od 5 do 12 dni zależy od cyklu i od tego kiedy OF wyznaczyło owulacje, ale chciałabym wiedzieć tak naprawdę czy mam owulacje, czy pęcherzyki dojrzewają itp? ale niestety do gina może sie wbije na lipiec...
agniesja niestety jej druhną nie będę bo kościół potępia osoby żyjące na kocią łapę
zakręcona smacznych gołąbków - u mnie jeszcze na dziś będą
u mnie cieplutko, cudnie, uwielbiam gorąco tylko nie lubię tego, że jutro muszę iść na 2 zmiane za to w niedziele chyba pojade gdzieś plackiem poleżeć
na wczorajszych zakupach kupiłam sukienke, bluzke i rybaczki, jutro idę na poszukiwania butów ciąg dalszy -
Dzień dobry:) upał kurdeeeeeeeeeee upał masakra .
Laski nie wierzcie w te wróżby ! Ja bynajmniej nie wierze bo mnie ze wszystkich kalendarzy i wróżb wychodzilo , ze będzie córka ! Z przeczucia mojego tez od samego poczatku ze córka a bedzie syn . -
Nikt w to nie wierzy Zakręcona ale przecież zrobić można, nic się nie dzieje Ja jak sprawdzam w tym chińskim kalendarzu i datę zapłodnienia wprowadzam tą, którą wyznaczył mi OF to wychodzi chłopak, ale jak już cofam o 3 dni to dziewczynka
No upał nieznośny Jakbym nie była w ciąży to pewnie siedzielibyśmy na działce i moczyli dupska w mini baseniku
Dea, miałaś najpierw kupić buty Ale to tak zawsze jest, że nie ma w czym wybierać jak coś się chce fajnego kupić. Widziałam ostatnio fajne czółenka w lidlu, ale wolę nie kupować butów na zapas, bo nie wiem czy moja stopa wróci do rozmiaru 38, czy też będę musiała wymieniać wszystkie na rozmiar większe -
agniesja najważniejsza była sukienka na wesele bo teoretycznie dwie pary butów mam i jak nic nie kupie to któreś ubiore ale jeszcze mam dwa tygodnie czasu i sie wybiore na jakieś sklepy może nawet jutro bo od poniedziałku musze tą prace kończyć. jestem na 20 stronie, miało być 20 a mi zostało 2 podrozdziały dopisać więc chce na max 26-28 stronie skończyć za bardzo sie na początku rozpisałam
-
Mi też przyjdzie kupić sukienkę na ślub cywilny do siostry ale to dopiero pod koniec sierpnia a początku września. Tym bardziej że będę świadkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 12:33
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Rodzonej siostry ślub? Obyś się wtedy dobrze czuła Mordeczko, bo starsza ma naprawdę sporo roboty, chyba że masz wyrozumiałą siostrę i większość sama zorganizuje
A jak sobie liczysz honorarium Dea, od strony czy za całą pracę? Nieźle się rozpisałaś -
przeważnie każdemu mówię że jeden rozdział powinien zawierać minimum 20 a max 30 stron i liczymy się za rozdział, dodatkowo jak ktoś sobie życzy wstęp czy zakończenie, ale mało pisze tych prac bo to wymaga czasu w tym roku tylko tą jedną pisze. w tamtym roku dwie pisałam. ale co chwile ktoś dzwoni by mu napisać ale wole jedną a dobrze zrobić niż kilka beznadziejnych. zresztą też musze mieć gdzieś czas na życie prywatne i prace zawodową
-
nie wiem czy moja promotorka czytała prace ważne że sie obroniłam
w komisji miałam jeszcze jedną Panią dr co mnie uczyła - kompletnie nie zainteresowaną żadną obroną jak i księdza który też wykładał na uczelni i jeśli mam być szczera odniosłam wrażenie że tylko on cokolwiek przeczytał z mojej pracy bo wiedział w miare co w niej jest. a jako jedyna z roku temat wymyśliłam sobie sama, reszta brała tematy narzucone z góry.agniesja lubi tę wiadomość
-
Agniesja no ślub rodzonej siostry wszystko już ma praktycznie załatwione salę w której odbędzie się przyjęcie na szczęście bez żadnej orkiestry, Zamek w Kórniku bo tam będą mieli ślub cywilny także wszystko ma załatwione
U mnie deszczyk sobie pada ja już mam posprzątane zupka się gotuję i jak na złość odkurzacz mi się spalił kurde...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
tygrys73 wrote:Ehh a ja dopiero w poniedziałek jak pojade do rodziców..tylko czy my możemy wyrabiac ciasto drożdżowe? :p
Agniesja ja średnio lubie jesc torty ale robić i dekorowac to bardzo