STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hellol! U mnie padalo wczoraj cały dzień i przed wczoraj wieczór a dziś piękne słoneczko ale bez szału upalowego czyli pogoda idealna 20 parę stopni:) ojj napilabym się koktajlu truakawkowego i dziś sobie trzachne ! Tygrrysku dokładnie 2 trymesrt zaczyna się przy rozpoczeciu 14 tyg czyli 13 t 0 d:) agniesja od kiedy dokładnie zaczyna się 3 trymestr ? Czas zapieprza dziewczyny !!! Ja dopiero pamietam jak test robilam , dopiero co ! A juz 21 tydzień: o
-
A kochana ciągle cos robilam ... Ja pierdole to nie jestem sama ! Taki miałam fatalny dzień , ze oszalec szło ... Przeplakalam pol dnia ze strachu , brzuch mnie pobolal po bokach chwile jakby jelita ale pewna nie jestem i przeszło za to później co chwile chciało mi się do WC a załatwić nici bo zaraz przechodziło i to tez przeszło , nie wiem czemu mam jakąś obsesje ze może mi się wody Sącza płodowe ... Szyjkę jak sama sobie sprawdzalam delikatnie mam miękka jak dla mnie: / kurwa a dwa tyg temu na wizycie miałam piękna szyjkę długa zamknięta 5 cm prawie !!! Jestem przerażona i sparaliżowana przez strach ! jutro a raczej juz dziś rano IDE do lekarza zobaczymy co powie jak cos to szpital na kontrole chociaż chuj wie czy przyjmą mnie albo prywatny ginekolog jak za długo trzeba będzie na USG czekać , ta Angielska służba zdrowia jest dla mnie czymś chorym !!!
-
Jeny Szkoda, że nie możesz tutaj przyjechać. A szyjka Kochana to niestety może się skracać, czy też mięknąć z dnia na dzień Jakbyś była w PL i trafiła do mojego szpitala, profesorek na bank założyłby Ci pessar W moim przypadku nie był on konieczny, bo pytałam swojego lekarza, ale podobno ten staruch lubi zakładać pessary i 100% jego pacjentek je ma
-
Sądzę że to po zjedzeniu pizzy wczorajszej, nigdy już nie tkne. Kiedyś zjadłam pierogi tak.które dosłownie zakleily jelita i dwa dni.bolu i.płaczu miałam! A ja głupia oczywiście na pizze się skusilam... Nie wiem wtedy aż tak.mocno.się nie bałam a teraz strach mnie.paraliżuje, idę dzisiaj kochane do.lekarza.na wizytę się umówić i potem lekarz ma.usg mnie.umowi mam.nadzieję że.szybko jak za.dużo czekania będzie.to.Mój już powiedział że w dupie ma to ze wyda 100 f za.wizytę i idziemy prywatnie. Obydwoje strachu najedlismy się jak nie wiem... No właśnie boje się że szyjke mi w uk tu nie sprawdza a szyjke miałam wcześnie ok ale właśnie wiem ze skracac się.może tak sama z siebie z sekundy na.sekundę więc tego.się boje. Modlę się żeby wszystko było.ok
-
Dzień dobry wszystkim Zakręcona ja też tak miałam jak zjadłam wczoraj czereśnie dzisiaj już jest dobrze. niczym się nie martw na zapas:)
Co do lekarzy moja siostra mieszka w Irlandii i tam to nawet z opryszczką wysyłają do lekarza ale co kraj to inna służba zdrowia..
Ja siedzę w pokoju cicho jak mysz pod miotłą... Mąż i rodzice śpią po nocce a ja nie mogę sprzątać bo ich obudzę eehWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 12:00
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs