STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko, Ty to jaka pedantka chyba jesteś z tego co zauważyłam? Ja tam prawie w ogóle nie sprzątam, tylko naczynia myję a do reszty roboty zaganiam męża bo w końcu ja nie mogę nic robić
My wczoraj zamawialiśmy chińszczyznę i mąż mówił, że to może przez to się porzygałam, ale mi się wydaje że to przez ból głowy a ból głowy wziął się z upału i braku tlenu, bo cały dzień okna były pozamykane. Na szczęście dzisiaj już lepiej i troszeczkę chłodniej
Napisz Zakręcona jak będziesz już po wizycie. Trzymam kciuki! -
Porządek w domu i sprzątanie chyba mam po mamie. Z resztą charakter też tylko do taty jestem podobna Powiem ci że moja mama w sobotę też tak miała głowa ją bolała i też jej się zbierało na wymiotyGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ja żałuję, że mój mąż po swojej mamie nie jest pedantyczny Ja nie jestem, ale on to w ogóle w chlewie mógłby mieszkać i by mu to nie przeszkadzało
Czy są tu u nas jakieś miłośniczki bobu? Ja się właśnie delektuję, pierwszym w tym rokuZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ostatnio czekałam na okres i dostałam plamienia w sobotę 13 czerwca i myślałam, że to okres, ale trwało to dwa dni i dzisiaj już sucho. Strasznie dziwna sprawa. Dzisiaj koleżanka w pracy mnie nakręcała, że to bardzo możliwe, że ciąża i żebym zrobiła test itd...
Nie wiem co o tym myśleć. Tyle testów negatywnych wyrzucałam już do kosza, że mam dosyć. Z drugiej strony, kto wie??
Znacie taki przypadek plamień brązowych 2 dni i koniec, gdzie zakończyło się to ciążą? (Znowu nakręcanie głowy, ale tak to jest jak się tego pragnie najbardziej na świecie).
Świruję???
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Mordeczka, może najpierw test? Jak pomyślę o zrobieniu bety, to od razu mi się nasuwa myśl, a gdzie Ty się kobito wybierasz. Przecież to niemożliwe, poza tym nie robiłaś nawet testu. Także może najpierw siknę
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Jestem i Ja ! Od 9:40 po lekarzach i szpitalach się tluklam ! Poszlam do zwykłego GP tam nie mogli nic zrobić bo nie maja tam sprzętu to zwykla przychodnia ... Wiec na własną rękę pojechalismy do szpitala żeby po prostu sprawdzić chociaż sadze ze to po pizzy nie ma co ! W każdym bądź razie zrobili mi USG , zbadali szyjkę , sprawdzili wody czy nie lecą i wszystko jest w jak najlepszym porządku ! Ulga w chuj !!!! A mój maluch rośnie jak na drożdżach
Kawuszka roznie to bywa , raz po przerwie plamien przychodzi okres a raz ciąża się kończy. Zrób sikanca będziesz wiedziała na czym stoisz -
Dzień dobry ząbki , jak tam dzień rozpoczynacie ? Ja się obudzilam na siusiu i tak mowie a weejde napisze poranne przemowienie hihi. Wczoraj wgle zostałam Ciocia u mojego przyjaciela , córka mu się urodziła 3950 gram ! Kawał kobiety:) dwa dni przed terminem niestety przez cesarke bo mała od 4 rano meczyla mamę do 17 i wyjść nie chciała wiec zdecydowali się szybko na operacje ale cukiereczek jest juz na świecie hihi:)
A Ja muszę Wam powiedzieć , ze wczoraj pierwszy raz miałam tak mocne ruchy , ze mi brzuch się poruszał zachwycona bylam ! cos mega przepięknego.
Jakie plany na dżin macie ? Bo Ja chyba leniuchowanie lekkie , no obiad zrobię dziś jedynie hehe ma być dziś goraco wiec nie wylaze pierdziele . -
No co Ty , najpierw masz smyranko w brzuchu:) rybki pływające dosłownie a potem czujesz jak Ci się maluch w brzuchu przesuwa , nóżka , ręką , dupka haha a później juz całkowicie widoczne " falowanie" brzucha:) dla mnie to zawsze dziwne było ale nie balam się ze boli hehe , to jest przecudne uczucie. Kochana tylko nie popij woda czereśni ! W ciąży nie wolno przegiac z czeresniami pamietaj , pestkowe owoce dają gazy i wzdęcia a ja raz popilam woda i skrecalam się z bólu , moja znajoma w ciąży to samo ale bez wody , zjadła za dużo po prostu . Ty za kilka tyg tez zaczniesz smyranko odczuwać: )
-
Ja to taka zmęczona jestem po wczorajszym dniu , ze szok ! Z niedzieli na poniedziałek spalam 4 h tylko a potem wstalam z samego rana i do wieczora prawie latanie po lekarzach , jejku okropnie zmęczona byłam i nadal jestem haha wiec dziś leże bez kitu