STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też chętnie skorzystam, jak napiszesz A tymczasem odpoczywaj U mnie dzisiaj też się dzieje i już mi nogi odmawiają posłuszeństwa Byłam na zakupach i upolowałam kilka fajnych rzeczy, więc jestem happy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:34
-
Super , ze zakupki udane . Napisze Wam na sto procent nie martwcie się
Ale mnie przed chwila brzuch ciągnął z prawej strony jeny musialam nospe wsiąść i przeszło trochę bo aż się wystraszylam , wyprostować się nie mogłam!
Opowiadaj kochana co kupilas -
Kupiłam w ciuchlandzie kilka ciuszków dla maleństwa a także spodnie dresowe i naprawdę fajną koszulkę dla siebie A z nowych rzeczy: dla męża bluzę, koszulę (niestety za mała, ale jutro pojadę wymienić na większą), koszulkę, bokserki, bluzę z Myszką Mickey dla synka, kilka naprawdę fajnych i po super cenach, body z długim rękawkiem i mop obrotowy Trochę kasy się pozbyłam, ale zakupy naprawdę udane
-
Kolejny tydzień rozpoczęty Zakręcona Jeeeny, teraz to tak mi czas zapiep**a, że nawet nie wiem kiedy
Ja miałam ciężką noc, 2 razy złapał mnie okropny ból w dłoni, nie wiem co to było, ale siedziałam na łóżku, stękałam pod nosem i czekałam aż przejdzie Ogólnie pół nocy się kręciłam a drugie pół uciekałam we śnie przed jakimś psychopatą i można powiedzieć, że uratowała mnie przed nim moja koleżanka, która już nie żyje -
Czego szkoda , ze nie ma ? Ladnego dnia u Ciebie ?!
O rany to sen o zmarłej koleżance nie fajnny : ( a bardziej przykry ...
Ja w ciąży wgle mam chore sny dosłownie ... Nooo kolejny tydzień rozpoczęty:) juz bliżej niż dalej !!! A co DSO bólu reki Ja wczoraj po kąpieli wyszlam z wanny i bach taki bol nadgarstka ze myslalam ze padne -
Koleżanka miała czerniaka, z którym walczyła dość długi czas, żyła 35 lat Zostawiła męża i nastoletnią córkę. To była taka fajna dziewczyna, miałyśmy naprawdę super kontakt!
Tak Zakręcona, chodziło o sklep Primark, zaczęłam pisać tego posta zanim pojawił się Twój, więc uważałam że będzie jasne o co kaman
Zauważyłyście, że nie ma już opcji "nie lubię"?
Będziemy Tygrysku trzymać na pewno Ty się tam za bardzo nie stresuj, bo na bank wszystko będzie dobrze
Z tymi rękami to ja naprawdę czuję się niepełnosprytna, jeszcze kurde tyle czasu a z nimi coraz gorzej Obyś Zakręcona nie miała tej samej dolegliwości, bo to naprawdę potrafi uprzykrzyć życie