STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewuszki jestem po spotkaniu z moim bablem. Ma 64 mm troszkę za dużo jak na ten okres ale jest zdrowiutki. Przeziernosc w porządku , kręgosłup, serducho, wszystko na swoim miejscu.i...moja intuicja sie nie pomyliła, najprawdopodobniej będę miała Marcelka który mi sie dziś przyśnił
agniesja lubi tę wiadomość
-
Na pewno Cie skieruje no powinnas je zrobić gdzieś do ok 14 tyg poczatku wiec czas będziesz miała:) tygrysku super:) nie martw się ze za duży bo oni maja po prostu swoje tabelki wymiarowe ... Zobaczysz później jak wagę będą mierzyć według tabelek i jakie pomyłki będą sz!y . haha
Tygrysku podobno właśnie chłopców się szybciej dojrzy , mój się ukrywał z siusiakiem do 18 tyg wczesniej podejrzewali cipcie -
Wiesz Mordeczko ja nie wiem, bo nigdy nie schudłam, nie przytyłam więcej niż 4 kg , ale wydaje mi się, że nie, bo piersi już sporo urosły, a ja nic nie mam. Warto przyjrzeć się mamom. Moja ma bardzo mało rozstępów, a ze mną przytyła aż 30 kg!
-
Tygrysku a tak na prawdę tak wygląda płeć dziecka na samiutenkim poczatku jak się kształtuje tam wszystko , tak jak ja byłam w 18 tyg np. Na USG to juz normalnie siusiak jest albo wargi sromowe nie ma czegoś takiego juz takie cos na etapie o twoich tyg jest . powiem wam ze ja mam problem z rozstepami niestety moja mama tez miała i OOo ... Ale ja mam bo przytylam 30 kg przez choroby a schudlam 36 kg i parę ich się porobilo koło pachy na rekach , na brzuchu i na piersiach ale powiem wam ze w ciąży teraz stosuje palmers krem i moje stare rozstepy są jakby ich nie było dzięki niemu ! A nowe ?! Naradzie żadnego a to juz szósty miesiąc ciąży wiec jestem pewna nadzieji ze za dużo nowych się mię zrobi
-
Hehe może i będą , życzę Ci tego jak najbardziej . My pragnelismy bardzo ale to bardzo córki a okazało się ze będzie syn na poczatku no cieszylismy się ale troszkę tacy byliśmy dziwni ze nie wyszło po naszemu haha ale zaraz się przestawilismy mega zakochani ze będzie synek !!! Najważniejsze ze dziecko zsdrowe nie ważną płeć ! Kochana kup kup juz , Ja zaczęłam się smarowac od 9 tyg jakoś bp dopiero w 7 o ciąży się dowiedzialam .
tygrys73 lubi tę wiadomość