STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No mam nadzieje , ze nie będę miała !!! Juz za dużo dolegliwości cizzowych mam serio .
Ojej strasznie przykre , tak młodo umarła: (
No a widzisz Twój post wskoczył po moim i dlatego zmylilam się haha
Tygrysku powodzenia bez stresu
Synek ci się śnił ? Mnie się snila zawsze córka , raz syn tylko i będę miała syna hihi podobno jak śni się płeć dziecka to będzie odwrotna a ta co się śni będzie druga i powiem wam ze nie zawsze się sprawdza ale w większości serio !tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Chyba nikomu się nie podobała , wiem , ze dużo osób interweniowalo i pisało do nich wiadomosci by to zlikwidować.
To obys nie miała jak to mówią bezsenności ciazowej bo to kicha straszna ale tez możesz mieć tak teraz przez pogody albo Spisz w dzień dużo ? -
Właśnie dziwne Mordeczko, że nie możesz spać. Na tym etapie ciąży przesypiałam większość czasu Teraz ogólnie sypiam w miarę ok, wiadomo że od jakiegoś czasu budzę się na siusiu i przy każdym przekręcaniu z boku na bok, ale nie jest źle, tylko ta noc do najlepszych nie należała. Mam nadzieję, że to był jednorazowy incydent
-
Zobaczymy dzisiaj tak spróbuję jak nie pomoże to przy najbliższej wizycie u gina zapytam się o jakieś ziołowe tabletki na sen... Chyba że ta moja bezsenność jest spowodowana tym że mój mąż na nocki chodzi eeehGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
A może , wiesz Ja miałam tak na starym mieszkaniu , ze mój jak na nocki chodził a mnie ciężko mega było zasnąć i nie mogłam prawie wgle spać a jak ona przychodził do domu to nagle jak dziecko z nim zasypialam , dopoki pracy nie zaczelam ... Potem spalam juz trochę lepiej bo praca mnie wkonczala:)
Zapytaj o tabsy ziołowe ale raczej nie ma takich dla ciężarnych , sama z własnego doswiadczenia polece Ci olejek którym sobie pokropisz poduszkę i wdychaj , to olejek lawendowy:) -
U mnie spóźnione naśladownictwo czyli gołąbki hej a czy którejs z was dokucza ból przepony?ja mam od trzech dni okropny ból aż przechodzi w tył na kręgosłup. Wiem że to typowe w ciąży ake chyba raczej późniejszej?przecież moje dziecko ma zaledwie kilka cm...a mnie tak mocno boli
-
Jeeeeeeeju czy dzisiaj wszyscy muszą mi smaka takiego robić ?! Daaaaj obiadek swój Mordeczko.
Ja dziś mam ryzoweczke na rosolku bo miałam mega dziś problem z jelitami ! A później zjem pyrki , sadzone z mizeria:) wiesz co tygrysku nie wiem czy mnie ostatnio właśnie nie boli ale kręgosłup luzik , nic ! Albo to żołądek mnie tak boli i promieniuje ciężko stwierdzic