STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to bym mogła spać i spać i spać.
Wczoraj moja kochana mamusia znów mi wróżyła i znów wyszły bliźniaki Mówi do mnie tak: Ja Ci mówię tam są dwa bąble tylko że jeden się wstydzi i jeszcze się nie chce pokazaćGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
kochana no może i będą , więcej do kochania Ty skarbie masz początek ciąży więc pierwszy trymestr możesz " przespać " hehe. U mnie wszyscy mówili że cora będzie a będzie syn ... a na początku to bliźniaki nawet też mówili a wyszedł jeden chłopiec hihi
-
Hej Dziewczynki Ja byłam dzisiaj w końcu na tej krzywej cukrowej i wynik wyszedł o dziwo dobry Bałam się go, ale na szczęście wszystko jest ok, jestem nawet mile zaskoczona
Jeżeli chodzi o kopniaki, to póki co faktycznie są dość przyjemne i śmieszne jak się patrzy na falujący brzuch, ale podobno przychodzi taki moment, że maleństwo ma coraz mniej miejsca i brak jest płynu amortyzującego uderzenia, więc nie jest to już takie przyjemnie, kopniaki mogą być wręcz bolesne. Wolałabym, żeby zostało tak jak jest teraz
Moja firma organizuje dzisiaj grilla, więc korzystając z tego że mam dobry humorek (zasługa wyniku krzywej i tego, że w końcu przywieźli nam nowe meble), chyba się tam wybiorę na 2-3 godzinki (zależy jak mi siły pozwolą, bo nie byłam dzisiaj na drzemce popołudniowej)
Miłego wieczoru! -
Dzięki Zakręcona Ty jesteś taka szczuplutka, pamiętam że gdzieś kiedyś pisałaś że schudłaś 35kg, naprawdę podziwiam Cię za to Ja w sumie też jak się zaprę, to zgubię wszystko co teraz przybieram, bo nie czuję się z tymi kilogramami komfortowo i nie mam zamiaru się z nimi "zaprzyjaźniać" na dłużej
-
Kochanie hahaha Ja nie jestem szczupła skarbie ja tak może wygląda bo jestem wysoka osoba:) juz przytylam w ciąży 10 kg hihi. Schudlam tyle owszem i mam zamiar po ciąży znów ta dietę rozpocząć bo ona jest dobra dla kobiet karmiących i ogólnie normalnie jako dieta . Wiec szybciutko się pozbede tez swojego nadmiaru kg .