STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieję, że jednak nie okaże się taki powierzchowny i będzie Cię wielbił i komplementował do końca, nawet jak trochę przytyjesz. Mój nawet dzisiaj rano jak mnie zobaczył powiedział, że ładnie wyglądam mimo tego, że na wadze już ponad 90 kg i wcale nie uważam że wyglądam ładnie, wręcz przeciwnie
Jak Ty to robisz, że brzuszek masz już całkiem pokaźny, a waga dalej ta sama? Zazdroszczę!tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Oo to mój mi też prawi komplementy cały czas Agniesja ja nie wiem...ale myślę, że brzuch mam też taki od zaparć i wzdęć, bo jestem wąskobiodrzasta i idzie mi wszystko do przodu, przed ciążą też mi się zdarzało mieć ciążowy brzuch gdy nie odwiedziałam toalety np. przez 12 dni...
Dlatego tydzień przed ślubem jadłam tylko kisielki i brałam Xennę żeby mi było wygodnie w sukni...koszmarWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 14:29
-
Tygrysku śliwki suszone , kefiry itp jedź pomoże na zaparcia , brzusio juz ładny pokaźny:) a wgle to jesteś wręcz sucha jak wior !
Mój mnie kocha tak samo mimo moich 90 kg na wadze juz hahaha hahaha
Ja stosuje Palmers i chwale sobie bardzo , mam mega ale to mega skore poddatna na rozstepy wystarczyło ze przytylam parę kg a juz brzuch w rozstepach a teraz w ciąży nie mam żadnego a nawet tak mi pomógł palmers na stare rozstepy ze w szoku jestem !tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Na ok 80%
Czasami zgadza się na stowke a czasami odbiega od normy bo lekarz za bardzo ruszy strzałka:)
Mój D ma wzrostu 1.85 chyba cos kolo tego wiec Ja na szpilkach jestem równa z nim ale jako jakos zawsze widać jakby wyższy był
Agniesja a w maju ile cm twoj maluch miał wzrostu od głowy do pupy ? A plus udko oblicz i lydeczke