STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakrecona wiem ze to nadal naturalny ale jednak bol sie zmniejsza. Tylko wiecie że wtedy jak już będziecie na granicy wytrzymalosci to może być już za późno na znieczulenie?dlatego wole nie ryzykować.zawsze miałam bolesne miesiaczki raz jeczalam z bólu na podlodze po trzech ketonalach i musiałam dzwonic po pogotowie.a przecież to byla tylko miesiaczka..dlatego nie będę ryzykować...
-
No wiem ze może być za późno ale ja jestem mega wytrzymala na bol uważam , ja po wypadku na motorze ze złapana ręką , noga a druga rozjeb *** z gwozdziem w nodze wytrzymalam bez płaczu nawet najmniejszego na następny dzień do szpitala bo tego samego dnia mię pojechalam bo miałam 17 lat i poczekalam na mamę do rana której wkrecilam ze skakalam w krzakach potem jak mnie zobaczyła aż płakała , ja miałam trzy razy nadgarstek złamany i mię ruszyło mnie do płaczu nawet wiec uważam się za osobę wytrzymała , szyte gardło miałam w środku po przejściu znieczulenia bolalo akw da!am rade aż dziwili się w szpitalu ze nie zaszlam bo puls 140 serca ... Także porodu się nie boje i tego bólu hm tak średnio ale wiem ze dam rade , jak będzie potrzeba wezme jak nie to nie:)
-
A bo zaczął mi wymyślać jak się okno myje... Chciał mi umyć okno samym płynem do szyb więc mu powiedziałam że jak ma mi tak okno myć to lepiej niech idzie sobie na ogród a ja sobie w spokoju posprzątałam bez jego wymyślania.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ufff ... Aż się wystraszylam . ulga jeny ! Ja prania tez nie nosze , moj TP robi jednak swoje wazy jeszcze mokre a jak ja pakuje w pralka co ma 8 kg cala to trochę tego jest ... Kurze , odkurzanie , mycie podłóg lecz nie na kolanach to normalne nawet na xciezarowek