STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlaczego nie wolno podnosić rąk do góry? Chodzi o ciężar? By nie podnosić? By nie napinać mięśni brzucha? Czy to tylko we wczesnej ciąży, czy przez całą? Ech... Przepraszam, jeśli za dużo pytań zadaję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 21:17
-
Malibu bo to jesteśmy żeby zadawać pytania i na nie odpowiadać Powiem ci na przykładzie koleżanki robiła wszystko w ciąży wieszała pranie myła okna wszystko czyściła z wyciągniętymi rękami i poroniłaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ojj ja pranie wyciągam, bo zwykle męża nie ma . Ale rąk nie podnoszę. I trzeba uważać , moja ciocia nosiła swoją starszą córeczkę, wiadomo, to były inne czasy no i synek urodził się w 6 miesiącu, może dziś by przeżył, ale to były 80te lata..
-
Dlatego mowie więcej niż półtora kg na jedna reke nie wolno , sama wiem po sobie jak wzielam reklamówki duże wczesniej kolo 14 tyg ciąży i przedzwigalam się , bolal brzuch cały fakt polezalam , nospa i przeszło ale mam nauczkę ! TP nie dźwigaj prania a po prostu na dwa razy np wynos i po sprawie
-
Pewnie o to jej chodziło Mordeczko, że ma jeszcze kupę czasu, ale zdziwisz się Tygrysku jak to czas zapierdziela. Sama zobaczysz, zobaczycie obie
A w tym wszystko robieniu chodzi o to, żeby wywołać poród, bo już od ukończonego 36 tygodnia ciąża traktowana jest jako donoszoną Mi kurde do tego czasu zostało tylko 9 tygodni, dżizas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 22:30
-
Ta później to juz tak kochana ale wczesniej nie ma co ryzykować !
A mnie jeszcze 14 tyg , zleci strasznie ja pitole !!! :o tylko 14scie a tobie tylko 9 matko !! I co my poczniemy hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 22:38