STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i pierwsza mówię Dzień Dobry Ja, ranny ptaszek. Udało mi się namówić lubego żebyśmy się wybrali do Ptaka. Muszę kupić sukienkę na wesele koleżanki, bo w nic starego nie mogę wejść, bo mam same dopasowane. Chyba kupię sobie taką odcinaną pod biustem żeby założyć ją też w późniejszym etapie ciąży.
-
Dzień dobry skarby !
Ja juz nie śpi od dwóch h , wierce się jak nienormalna , zjadlam śniadanie i znów załatwić się nie mogę ... Biegne do WC siadam i puszcza wrrrr ....
Ja juz od pol h oglądam porodowke na TLC zaraz kolejny program i o do 11 mam czas zalatwiony hihi
Jak weekend macie zamiar spędzić ? U mnie lalo , zaraz znów rozpada się i o: ) burza ma być dziś !!!! a ja to lubię hehe
Tygrysku na ptaku moja szefowa ma stoiska z pięknymi sukienkami wyjsciowymi i na wesele idealne tez:) tam tych wejść od cholery jest ale ona dzisiaj na ptaku nie siedzi niestety ... -
Jeny Zakręcona, ale z Ciebie masochistka Mnie musieliby przywiązać do krzesła, żebym to obejrzała Istne tortury
A mi dzisiaj w nocy spało się naprawdę dobrze Pies nie kaszlał, drętwienie ręki mnie nie budziło, raz tylko wstawałam na siusiu, ale to pikuś
My mieliśmy jechać na weekend do teściów, ale wcale mi to ciśnienie nie spada, więc będę chyba musiała przeleżeć w łóżku -
Zrób sobie oklad zimny i pij duszkiem dużo wody serio , reguluje przecież woda ciśnienie ! Pogoda się u was nie zmieniła ? Jakie masz to ciśnienie ?
Co Ty porodów byś nie obejrzała ?! Ja przed ciąża zażywałam je jak głupia hihi uwielbiam to oglądać -
No nie obejrzałabym, chyba że pod przymusem Jakoś dla mnie to zbyt straszne, nie chcę się nakręcać
Teraz miałam 148/87 a trochę wcześniej 143/92. Lekarz kazał szybko się do niego zgłosić jak przekroczy 140/90 Boję się, że mnie znowu wyśle do szpitala -
Ja bym na Twoim miejscu juz jechała bo to juz nie chodzi o Ciebie a o dziecko najbardziej. Tobie skacze ciśnienie a jemu mega puls wtedy , zostawia cie to trudno kochana lepiej tak niż zaniedbać to serio .
Albo leki dostaniesz w końcu na cisnienie i będą cie obserwować bo przecież przedwczesny poród można wywołać tym i wiele goreszych rzeczy -
No ale chociaż cie zbadaja i będę mieć na kontroli , no nie wiem kochana rob jak chcesz ale uważam ze igrasz z losem w ten sposób czekając do poniedziałku , takie ciśnienie to " zabójstwa" w ciazy ...
Moja znajoma miała raz w 30 tyg 140/95/120 to poród jej chcieli wywoływać juz bo tak bali się o dziecko bo jej mała miała puls 170 a normalnie miala 140 jakos ... Ale dali jej jakiś specjalny lek w kroplowce i przeszło ten sam lek do domu dostała i przechodziło ładnie ...
-
Leżę w łóżku i ciśnienie 130/78. Dobre, tylko pewnie jak wstanę to podskoczy o 10
Ja muszę przycisnąć męża, żeby zobaczył co jest z naszą wanną, bo normalnie woda ucieka w trakcie kąpieli, już nawet przestałam się przez to kąpać, tylko prysznic. Babka w szkole rodzenia mówiła, że jak się zaczynają skurcze, powinno się wejść do ciepłej kąpieli na godzinę, zjeść coś lekkiego i jak nie przejdzie, jechać do szpitala. Jak przejdzie, to znaczy że były to skurcze przepowiadające a nie te właściwe No i właśnie w związku z tym będę potrzebowała sprawnej wannyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:38
-
No tak tak , najlepiej to żeby wanna i prysznic była albo zamontowany do wanny prysznic ... ja tak właśnie mam i u siebie i u mamy wiec luzik
Ja na razie nie chce myśleć o skurczach żadnych bynajmniej przez jakieś 14 tyg jeszcze ...
To może nie wstawaj narazie za mocno , ja oglądaj Kardashianow i porody i zaraz ide się kąpać , głowa mi pęka normalnie dziś -
Tyle pisze ie ze raz dziennie wchodząc nie nadążam czytać a tym bardziej odpisać cokolwiek ;p
Z tym ciśnieniem to faktycznie trzeba uważać. Ja mam wysokie na wizyta h 156/92 i ciut niższe, ale w domu normalne 120/80. Tylko puls mam wysoki, nawet jak leze to mam 80, tak w ciagu dnia to 98 nic nie robiąc i wiecej jak cos robie. Ale taki moj urok, od zawsze miałam ok 110-120 chodząc, sprzątając.