STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam koniecznie iść na usg w 3d, ale mój lekarz niestety tego nie robi, więc wysłał mnie do innego, który podobno miał robić ładne usg, ale jak dla mnie był strasznie chaotyczny i ogólnie badanie trwało ok. 5 minut Jakbym za to płaciła to bym się mocno wkurzyła, że tak krótko. Teraz idę na zwykłe usg, do swojego lekarza. Przynajmniej mam pewność, że zrobi to dokładnie
-
tygrys73 wrote:Mordeczko to musisz jak najszybciej zacząć. Ja już od 6 tygodnia smaruję, bo to trzeba skórkę przygotować.
-
Ja oliwka zwykłą smarowalam od poczatku ciąży a od 9 tygodnia palmersem , wiecie ze smaruje się codziennie czasami po dwa razy nawet i jestem w 22 tygodniu a mam jeszcze ponad pol kremu ?! Jest tak wydajny , ze szok ... Starycz mi na cala ciążę ! A dalam za niego nie cale 5 f .
-
Tak...podczas porodu wszystko sie moze zdarzyć dlatego wiem na pewno że biore znieczulenie. Nie będę zgrywać chojraka ze chce naturalnie a potem sie drzec żeby mi dali znieczulenie bo sie zabije jak to większość kobitek robi:) zresztą wystarczy obejrzeć kilka odcinków Porodów na Polsat cafe
-
Ja oglądał codziennie porody na Polsat café , ale kochana wzięcie znieczulenia to nie jest inny poród niż naturalny ! Taki sam tylko daje ci ulgi troszkę po tych wysiłkach ze skurczami itp ... Niektóre wiesz przechodzą tak poród ze bez znieczulenia pójdzie a może być tak ze laska początek skurczy juz nie wytrzymuje i koniec musi być ... Dlatego ja spróbuje bez na poczatku:) i to nie dlatego ze zgrywam chojraaka , chce spróbować swoich sił a na bol jestem w chuj wytrzymała wiec będzie bolalo jak diabli pewnie będę wyla z bolu ale może dam rade
-
agniesja wrote:A ja bym dała, bo u nas są takie państwowe szpitale, że boję się traumy związanej z porodem i że przez nią nie zdecyduję się na kolejne dziecko.