STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agnesja Ja widzę , ze my podobnie ciąze przechodzimy hihi tylko , ze ty pare tyg dalej niz ja kochana Ja wczoraj tez mdłosci miałam troche i nawet dzis rano ale juz lepiej , ja mam od lekarza leki normalnie na mdlisci ale juz sie koncza ;( dziękuje Wam , faacetka małego mam pięknego ! i wygląda jak facet normlanie hihii jakie włosieta na foytce widac , na poczatku myslalam ze to jakas kosc cos a lekarz powiedział ze wlosy mu zaczeły rosnac hihi
-
Dmuchawiec fajnie ze sie odezwalas. Zakręcona 19 tc i nadal mdłości?..hmm kurcze. Moje dzieciatko póki co daje mi odpoczywac od mdłości..w weekendy! Serio
A od poniedziałku zaczyna sie od nowa. Ja czekam z niecierpliwością na 12tc zeby zacząć w koncu po 3 miesiacach kochać sie z mężem...Zakręcona suuuper ze znasz juz plec. Czyli bd mieli na forum Dawidka, Gabrysie, Antosia, synek Rah nie wiem jak ma miec na imie?, no i u mnie Laurka lub Marcelek a u Mordeczki Gabrysia lub Franio. Hihi ale dzieciarniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:38
Mordeczka, rah lubią tę wiadomość
-
Mój mały Tygrysku też czasami dawał mi odpoczywać od mdłości w weekendy, np. jak jechaliśmy do teściów
Zakręcona, właśnie się kapnęłam że źle napisałam Mdłości już raczej nie miewam (sporadycznie i znośne), a chodziło mi o to, że męczyłam się wczoraj przez upał i tego właśnie nie dopisałam
PS. Współczuję, że nie możesz współżyć Tygrysku, ale już niedługo sobie odbijesz a jeżeli będziesz miała tak jak ja, w drugim trymestrze apetyt na seksik znacznie wzrośnie Ja normalnie mogłabym codziennie (chociaż wiadomo, że nie chcę przesadzać) a jak kilka dni nic, to mi się kutasy po nocach śniąMordeczka, ZakręconaOna, Dea28, tygrys73, dmuchawiec lubią tę wiadomość
-
hahaha " kutasy po nocach mi sie snia " padłam i nie wstaje hahaha
zaraz 21 tydzien sie zacznie a Ja momentami mdłosci niestety tygrysku mam ;( taki urok mojej ciązy nic nie poradze . Ja nie miałam chwili wytchnienia od mdłosci w zaden dzien ! -
Hehehe Mój maż też się ze mnie śmieje i sam czasami pyta, czy mi się śniły
Witam się Mnie dzisiaj pies obudził o 6:40 a teraz poszedł spać, menda wredna
Edit: A z planów na dziś: o 19stej mam pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia i niestety idę na nie sama, bo mąż jedzie do rodziców na nocWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:12
-
A to czemu jeśli można wiedzieć zostawia Cie dzisiejszej nocy i nie możesz iść z Tobą na te zajęcia... Ja nie idę do szkoły rodzenia bo nie chce tam sama chodzić właśnie. Mój D pracuje ciągle i wolnego wziąść nie może a ja w Uk do szkoły rodzenia nie pójdę a w Pl bd już przed porodem chwilę nie.opłaca się tym bardziej samemu łazić... Bo on bd dopiero na poród. Ja już kochana sama z siebie się budzę od samego początku ciąży o 6 rano czasami przed, przyzwyczajenie od kilku lat bo mój D tak wraca z roboty
-
Idę mu dupsko skopac, co on ma pięć lat żeby na noc do mamusi jechać! Kumam jeszcze kobieta ale facet no hellol. Chyba że z tobą to gitara. Wiesz co na początku to nie wyvhodzilabym z łóżka w ogóle, koło 4 miesiąca coraz mniej spałam w dzień... Ze dwa tyg temu skończyło mi się w ogóle dosypianie w dzień... Narazie! ale mówię jeszcze ze dwa tyg temu to bym spala momentami tak gdzie głowę przyloze... Wiesz sądzę że upały jeszcze dodatkowo nas wykonczaja i stad tez więcej snu ostatnio
-
Ja w pierwszym trymestrze też sporo spałam, szczególnie że to był jedyny czas kiedy nie miałam mdłości, w drugim trochę mi przeszło i już nie potrzebowałam tyle snu a od kilku tygodni znowu. Podejrzewam, że już do końca tak będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:41
-
Tak teraz u Ciebie już może tak być do końca, zresztą tak długo jakby się wydawało nie zostało. Trzymam kciuki żeby poskutkowalo bo normalnie nie wiem no, oszalec idzie czasami z tymi facetami co oni wyprawiaja. Wgle mam dziś misję zapisania się w Gp na usg ciekawe na kiedy termin bd... Powinien być na ok 21/22 tydzień ale w ciągu tyg nie zrobią mi usg sądzę że z miesiąc dwa poczekam no cóż to poczekam