STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Oliwier kochanie albo Filip jak namówie mojego D hihi. Owszem czasami się sprawdzają ale to różnie mowie bywaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Oliwier właśnie i tak przystanal na tym ale namawialam na Antos a jemu się nie podoba to Antoni jak jest ze jak że wsi i dla dziadka pasuje ale nie dla chłopca lub nastolatka. Ja uważam że dzieci będą mówić Antos normalnie a jako dziadek dziadek Antoni Baja zobaczymy no, mam nadzieję że się nie rozmysli
-
To macie ten sam problem jak moi rodzice mieli ze mną gdy byłam mała Moja mama chciała żebym miała na imię Kinga tata się zgodził a jak poszedł do UM mnie "zarejestrować" to podał Marta i tak zostałoGabrysia 5.02.2016 ❤
Ale bezsens w tej firmie chyba masz prawo wykorzystać urlop tak jak Ci pasuję a nie jak oni chcą. U nas w firmie jest tak że w połowie maja dostajemy karty z miesiącami w których chcesz wybrać sobie urlop i to już jest od górnie zatwierdzone przez szefowąGabrysia 5.02.2016 ❤
no i tak powinno byc , sama planujesz sobie urlop mniej wiecej uzgadniajac z szefostwem bo wiadomo moze cos za duzo roboty byc czy cos i musisz z tydzien pozniej wziasc urlop ale nie wolno zakazywac komus wykorzystac swojego nalezytego urlopu , w koncu pracujesz po to zeby tez odpoczac troche , nie ejstes robotem ktory ma zapierdalac 24 /7 bo tak ktos sobie zazyczył , ciekawe czy cwaniak lub cwaniara szefowa/szef by rtak zapierdalał bez urlopów
cudaki kurde ... -
dmuchawiec wrote:Czesc dziewczynki
Co u Was?
Malo sie odzywam , upał nie znośny mnie dobił ostatnio. -
a u mnie o 8 rano juz było 30 stopni ! teraz dopiero się ochłodziło i jest ok 25 i wiaterek delikatny , super teraz jest .
Mój mały smyk lata tak w brzuchu , ze szok rozchulał się dziś hihi lubie takie momenty , cudnie mowie Wam ! hihi , juz niedługo i Wy bedziecie doswiadczać tego . nie wiem czy ktoras ma juz dzieci ale to moje pierwsze i jara mnie kazdy jego ruch w ogole moje dziecko zauwazyłam ze kocha spagetti i herbatke z cytrynka jak mamusia bo jak zjem albo wypije to lata jak szlaony