STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Agniesja a czemu niby nie jesz jajek na miękko? Słyszałam że niby nie wolno i tez nie.jadłam dopóki nie.dowiedziałam się ze nie można surowego!! typu surowe wypić lub kogiel mogiel a sadzone lub na miękko to.już ugotowane jest więc możesz spokojnie
U mnie strasznie gorąco od kilku dni, ale dopiero dzisiaj zaczęło mnie to tak potwornie męczyć, także zazdroszczę Mordeczko deszczu -
A no wstawilam wstawilam. Wcześniej nie chciałam, jakoś byłam sceptycznie nastawiona do tego ale teraz już czemu nie Ja nie śpie już od 5:30... Snulam się po domu, antybiotyki wzięłam, zjadłam, położyłam się, napisałam do Was i znów posnulam się eh. Gorąco jest u mnie jak w piekle termometr już.pokazuje 30 stopni w cieniu a jest 9:30 u mnie... Nie.ma czym oddychać kuzwa
-
Mordeczka wrote:Kochana i niech ta zagadka okaże się niespodzianką
Oj tak już mam posprzątane młode ziemniaczki przygotowane do ugotowania później tylko zrazy jakaś suróweczka i gotowe -
Dea28 wrote:ja zaraz bede biegła do sklepu bo zaczyna grzmieć
no zobaczymy naaaaprawde bym była w wielkim szoku bo było duuuuużo przed owuDea28 lubi tę wiadomość
-
Obyyy trzymam kciuki za Ciebie Dea
U mnie na chwilę obecną jest 20 stopni Mogłoby tak zostać nie lubię jak jest tak gorąco
Chyba mnie będzie czekała wizyta u lekarza z moją siostrąDea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Eee tam Dea nigdy nic nie wiadomo
A od kilku dni narzeka nam w domu na ból ucha dzisiaj rano jak pojechała do szkoły o 7:30 tak o 9:15 już była w domu więc jak jej się dzisiaj nie poprawi to jutro z nią pojadę do lekarzaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs