STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale nas tu już dużo! Ja jestem 92 rocznik jak Mordeczka I też mieliśmy jeszcze poczekać z dzieckiem aż zrobię magisterkę, ale powiedziałam że dam radę, zresztą kto da mi gwarancję, że od razu zajdę w ciążę?...Tak na serio to dopiero pierwszy miesiąc starań, ale obserwacje prowadzę od czerwca. I pierwszy raz mi się zdarza, że 17 dzień, a jeszcze nie było skoku tempki
Mordeczka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Lenka... tak zgadza się ... mam śliczną małą córeczkę hihii jest taka kochana...ale zaczyna już rozrabiać...:)Brakuje jej towarzystwa do zabawy hihi...
Tygrys73... nie ma co czekać...prawda, nikt nie da ci gwarancji że w ciążę zajdziesz od razu... ja w czasie studiów zaszłam w ciążę broniłam tytuł magistra jak córeczka miała 9 miesięcy, a wiadomo że przy takim dziecku ruchliwym nie ma się za dużo czasu ale dałam radę!!!! Tytuł mam więc można...można...
Co do temperatury też mierzyłam i własnie ten miesiąc gdy zaszłam w ciążę, przekreśliłam go, bo temperatura nie szła w górę...Nawet pomyślałam że mam miesiąc bez owulacyjny (a taki oczywiście się zdarza )...Dopiero podskoczyła w 21 dniu !!!!pięknie urosła i tak już się trzymała przez 9 miesięcy:)
Więc nie skreślaj go jeszcze miej nadzieję
Ja choruje na niedoczynność tarczycy...a jak wiadomo przez nią jest wiele komplikacji...trudność z zajściem w ciążę, poronienia ogólnie chore na tarczycę mają mniejszą płodność... Ale się udało zaszłam w ciążę, donosiłam i urodziłam zdrową córeczkę... Co prawda 2 tygodnie przed terminem(musiałam mieć cc)ale mam mój upragniony wymarzony cud..Lenka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki:)) wróciłam na forum:) więc w skrócie moja historia;) rok temu w styczniu poroniłam 6-7 tydzien, do czerwca uczęestniczyłam w życiu forum później musiałam odpocząć i znów powracam:) nowy rok nowe plany nowe możliwości! wpiszcie mnie na 1 stycznia ) dziękuje;))
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
*Moka89
To prawda nie ma się już takiego "ciśnienia" jak przed oczekiwaniem pierwszego dziecka. Zawsze mam już w świadomości to że jak się nie uda z drugim to mam dla kogo żyć! Mam dziecko o którym tak marzyłam....Jestem, że tak powiem spokojna...ale nie spełniona!!! Ponieważ nie wyobrażam sobie mieć tylko jednego dziecka, i nie wyobrażam sobie aby Roksana była jedynaczką... Więc to "ciśnienie" jest ale takie inne... :)I spełniona będę jak będę miała dwójkę dzieci w tedy już nic od życia nie będę pragnęła...:)Dom, mąż, dwójka dzieci....
Tygrys73... jak jesteś pod stałą kontrolą zażywasz leki to na pewno będzie dobrze i doczekasz się dzieciątka......
A chłopiec to moje marzenie ...moka89 lubi tę wiadomość
-
Wow, ale nas tu już dużo
Witam wszystkie nowe dziewczyny: moka89, Iwonaa11, futuremama (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam )
moka89 wrote:Ja też się witam
Podobno kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna, także... do dzieła )
moka89, ja też o tym słyszałam...także dziewczyny, nie traćmy wiary !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:45
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Asiula86 wrote:Znajoma miała robioną drożność. Da się przeżyć Trwa kilka minut i nie jest to wielki ból, więc spoko
A ja dzisiaj mam ten gorszy dzień - czyt. temperatura spadła Jutro test, ale nie jestem już tak optymistycznie nastawiona... humor beznadziejny
Asiula, kochana...tulę mocno wirtualnie :*
Nie trać nadziei, zawsze trzeba wierzyć...pomyśl, że jak już pojawi się u Ciebie fasoleczka...będziesz najszczęśliwszą mamą na świecie.
Warto czekać na ten cud :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
futuremama wrote:Ja jako styczniowa dziewczyna też się z Wami witam, ale po to by wiruski zostawić Mam nadzieję, że się wszystko ułoży i przyszli dziadkowie u nas na dzień babci i dziadka dostaną kartki ze zdjęciem USG ich przyszłej wnuszki/wnuka
Trzymam mocno kciuki dziewczyny
GRATULUJEMY świeżo upieczonej mamusi, i jak najbardziej przyjmujemy wiruski w nieograniczonej ilości