X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Asiula, a Ty jesteś rocznik Czarnobylski?
    Czy ta numeracja w nicku jest przypadkowa :)?

Asiula86 lubi tę wiadomość

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Asiula86 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka@ wrote:
    Asiula, a Ty jesteś rocznik Czarnobylski?
    Czy ta numeracja w nicku jest przypadkowa :)?

Tak, tak, Czarnobyl ;) w styczniu 29 lat skończę ;)

Lenka@ lubi tę wiadomość

Słabość jest siłą w nas...
    6 cykli stymulowanych, 2 inseminacje, 5 procedur in vitro, 17 transferów, 18 zarodków :(
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek <3
  • Lenka@ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Dzięki! :)

Mój brat, który pracuje w dziale sprzedaży (w innej firmie) twierdzi natomiast, że my tylko pijemy kawkę i jemy pączki ;)

To zaproś go w tym okresie i postaw mu na biurku kawę i pączka...zobaczymy co powie i czy zdąży zjeść :):):)

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Lenka@ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Tak, tak, Czarnobyl ;) w styczniu 29 lat skończę ;)

Witaj w klubie Czarnobylek :)

• Asiula86 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka@ wrote:
    To zaproś go w tym okresie i postaw mu na biurku kawę i pączka...zobaczymy co powie i czy zdąży zjeść :):):)

Dobry pomysł, na to jeszcze nie wpadłam ;)

6 cykli stymulowanych, 2 inseminacje, 5 procedur in vitro, 17 transferów, 18 zarodków :(
    10.2019 Synek <3
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Asiula, więc czas wypróbować...żeby już nie psioczył ;) :)

Mordeczka, a Ty który rocznik jesteś?

Asiula86, Mordeczka lubią tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka@ wrote:
    Asiula, więc czas wypróbować...żeby już nie psioczył ;) :)

Mordeczka, a Ty który rocznik jesteś?

Ja jestem 92 rocznik ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbym mogła cofnąć czas to starania zaczęłabym koło 25 roku życia...
    Ale czasu cofnąć nie mogę, więc trzeba przyjąć to co jest.

Dookoła same ciężarówki widzę :) Więc chyba jakiś wyż się szykuje, albo już totalnie zbzikowałam :)

Macie jakieś "pasjowe" propozycje ?
    Kiedyś myślałam o podróżach, ale nie dorobiłam się jeszcze "takiej" kasy ;) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 21:43

• polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was styczniowe przyszłe mamusie...:)...
    Ja też jestem ze stycznia dokładnie 09.01.1987r.:)...
    Oby wasze starania zaowocowały tego wszystkim wam życzę kochane:)no i sobie też choć ja z mężem zaczynamy się starać po nowym roku a żeby było śmieszniej to dokładnie od lutego....:)...
    Mam nadzieję że dołączy nas więcej dziewczyn i że będziemy poruszać wiele ciekawych tematów...

Pozdrawiam:)

Asiula86, Mordeczka, Lenka@ lubią tę wiadomość

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• Asiula86 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka,

ja pamiętam, jak 5 lat temu ginekolog się mnie spytał, czy planuję dzieci i kiedy? Odpowiedź, jaka wtedy padła: najwcześniej za 2 lata, jak studia skończę... no i co? minęło 5 :( bo najpierw ślub. A ślub odłożył się w czasie, bo remontowaliśmy mieszkanie. Później stwierdziliśmy, że ślub i wesele zorganizujemy na spokojnie, czyli za rok, no i tak wyszło z tego tyle czasu... A kiedyś mówiłam, że do 30-tki urodzę dwójkę dzieci... ale głowa do góry! Będzie dobrze! Damy radę :)

Ja ostatnio bardzo lubię chodzić na zajęcia Zumby, to coś, co mnie uzależniło :)

Lenka@, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

10.2019 Synek <3
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Lenka,

ja pamiętam, jak 5 lat temu ginekolog się mnie spytał, czy planuję dzieci i kiedy? Odpowiedź, jaka wtedy padła: najwcześniej za 2 lata, jak studia skończę... no i co? minęło 5 :( bo najpierw ślub. A ślub odłożył się w czasie, bo remontowaliśmy mieszkanie. Później stwierdziliśmy, że ślub i wesele zorganizujemy na spokojnie, czyli za rok, no i tak wyszło z tego tyle czasu... A kiedyś mówiłam, że do 30-tki urodzę dwójkę dzieci... ale głowa do góry! Będzie dobrze! Damy radę :)

Ja ostatnio bardzo lubię chodzić na zajęcia Zumby, to coś, co mnie uzależniło :)

Urodzisz swoje dzieciątko zobaczysz ;* I to przed 30 :) Wystarczy wierzyć i być dobrej myśli:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 05:25

Asiula86, Lenka@ lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zostały Nam 23 dni do Świąt Bożego Narodzenia :)
    Macie już jakieś prezenty do swoich mężów (partnerów). ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 05:26

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam Was dziewczynki porannie i dziękuję za ciepłe słowa :* :)

Witaj Polska Dziewczyno! Mam cichą nadzieję, że będzie nas coraz więcej :)

Asiula, miałam identyczne założenia.
    Pierwszym założeniem było, że urodzę pierwsze dziecko w wieku 28 lat... Teraz próbuję się wstrzelić przed 30-stką :)

Mordeczko, ja chyba kupię mojemu czytnik ebook-a. Trochę będzie mnie to kosztowało, ale wiem, że sprawię mojemu M radość. A co nieco odłożyłam już :)

A Wy jakie pomysły :)?

Zmykam do pracy, do zobaczenia późnym popołudniem :*

Mordeczka lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nie mam pomysłu co Mu kupić :|
    Jesteśmy ze sobą 4lata więc pomysły mi się kończą:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, że jest cel w życiu i się do niego dąży...:)
    A chęć dziecka jak dla mnie jest takim ogromnym i najważniejszym priorytetem jak was czytam to wydaje mi się że waszym też:)

Bycie matką to najpiękniejsza rzecz jaka może zdarzyć się kobiecie...:)

Ja zakładałam urodzić przed 25 rokiem życia, się nie udało hihih no bo też najpierw ślub dom itd...Udało się po ślubie:) choć nie od razu...

Teraz planujemy drugie i mam nadzieję, że przed 30stką to nastąpi:)...

Urodzić dziecko przed 30stką wydaje mi się być najbardziej odpowiednim momentem ...Więc do dzieła dziewczyny... Oby wszystkim się poszczęściło...

Co do prezentów na święta ...Ja z moim Mężem od jakiegoś roku, stwierdziliśmy że prezent na święta kupujemy wspólny... W zeszłym roku kupiliśmy pościel do sypialni... A w tym roku kupujemy akwarium...:)może szalony pomysł ale nie mogę mieć w domu psa ani kotka a tak bym chciała mieć zwierzątka no i padło na rybki ;)

Mordeczka, Lenka@ lubią tę wiadomość

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• bosa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)
    W listopadzie ujrzałam 2 kreski na teście i strasznie się ucieszyłam ale moje szczęście trwało tylko jeden dzień bo zrobiłam potem 5 kolejnych i wszystkie były negatywne. To już mój 8 sc ale stwierdziłam,że jak się teraz nie uda to trudno, świat się nie zawali...
    Trzymam kciuki za Was :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 10:14

Mordeczka, Lenka@, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• Lenka@ Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Polska Dziewczyno, strasznie podoba mi się Wasz pomysł na prezent wspólny :)
    Na prawdę. Super...może nawet skopiuję w przyszłym roku :)

Cześć Bosa. Córeczka 1,5 roczna...mmm cudeńko :) Też tak chcę!!
    Polska Dziewczyno, widzę po suwaczki, że Ty też już masz lalunię :*

U mnie problem jest taki, że w styczniu kończę 29 lat...i jeszcze żadnego małego szkraba nie mam. Dlatego tak bardzo pragnę dziecka...ehhh

Mordeczka, coś w tym jest, że na początku związku pomysłów na prezent jest całe mnóstwo...a z roku na rok cała wena się kończy :)

bosa lubi tę wiadomość

• Lenka@ Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ehhh, dziewczynki. Czekam z niecierpliwością na wyniki moich wymazów z szyjki.
    Jak to wyjdzie dobrze, to już jedynie pozostanie mi HSG...

Miała może któraś z Was??

• Asiula86 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajoma miała robioną drożność. Da się przeżyć :) Trwa kilka minut i nie jest to wielki ból, więc spoko ;)

A ja dzisiaj mam ten gorszy dzień - czyt. temperatura spadła :( Jutro test, ale nie jestem już tak optymistycznie nastawiona... humor beznadziejny :(

10.2019 Synek <3
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Znajoma miała robioną drożność. Da się przeżyć :) Trwa kilka minut i nie jest to wielki ból, więc spoko ;)

A ja dzisiaj mam ten gorszy dzień - czyt. temperatura spadła :( Jutro test, ale nie jestem już tak optymistycznie nastawiona... humor beznadziejny :(

Będzie dobrze zobaczysz :*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ