STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka@ wrote:Asiula, a Ty jesteś rocznik Czarnobylski?
Czy ta numeracja w nicku jest przypadkowa ?
Tak, tak, Czarnobyl w styczniu 29 lat skończęLenka@ lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122 -
Asiula86 wrote:Dzięki!
Mój brat, który pracuje w dziale sprzedaży (w innej firmie) twierdzi natomiast, że my tylko pijemy kawkę i jemy pączki
To zaproś go w tym okresie i postaw mu na biurku kawę i pączka...zobaczymy co powie i czy zdąży zjeśćAsiula86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:To zaproś go w tym okresie i postaw mu na biurku kawę i pączka...zobaczymy co powie i czy zdąży zjeść
Dobry pomysł, na to jeszcze nie wpadłamSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122 -
Jakbym mogła cofnąć czas to starania zaczęłabym koło 25 roku życia...
Ale czasu cofnąć nie mogę, więc trzeba przyjąć to co jest.
Dookoła same ciężarówki widzę Więc chyba jakiś wyż się szykuje, albo już totalnie zbzikowałam
Macie jakieś "pasjowe" propozycje ?
Kiedyś myślałam o podróżach, ale nie dorobiłam się jeszcze "takiej" kasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 21:43
Asiula86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Witam was styczniowe przyszłe mamusie......
Ja też jestem ze stycznia dokładnie 09.01.1987r....
Oby wasze starania zaowocowały tego wszystkim wam życzę kochane:)no i sobie też choć ja z mężem zaczynamy się starać po nowym roku a żeby było śmieszniej to dokładnie od lutego.......
Mam nadzieję że dołączy nas więcej dziewczyn i że będziemy poruszać wiele ciekawych tematów...
Pozdrawiam:)
Asiula86, Mordeczka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Lenka,
ja pamiętam, jak 5 lat temu ginekolog się mnie spytał, czy planuję dzieci i kiedy? Odpowiedź, jaka wtedy padła: najwcześniej za 2 lata, jak studia skończę... no i co? minęło 5 bo najpierw ślub. A ślub odłożył się w czasie, bo remontowaliśmy mieszkanie. Później stwierdziliśmy, że ślub i wesele zorganizujemy na spokojnie, czyli za rok, no i tak wyszło z tego tyle czasu... A kiedyś mówiłam, że do 30-tki urodzę dwójkę dzieci... ale głowa do góry! Będzie dobrze! Damy radę
Ja ostatnio bardzo lubię chodzić na zajęcia Zumby, to coś, co mnie uzależniłoLenka@, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122 -
Asiula86 wrote:Lenka,
ja pamiętam, jak 5 lat temu ginekolog się mnie spytał, czy planuję dzieci i kiedy? Odpowiedź, jaka wtedy padła: najwcześniej za 2 lata, jak studia skończę... no i co? minęło 5 bo najpierw ślub. A ślub odłożył się w czasie, bo remontowaliśmy mieszkanie. Później stwierdziliśmy, że ślub i wesele zorganizujemy na spokojnie, czyli za rok, no i tak wyszło z tego tyle czasu... A kiedyś mówiłam, że do 30-tki urodzę dwójkę dzieci... ale głowa do góry! Będzie dobrze! Damy radę
Ja ostatnio bardzo lubię chodzić na zajęcia Zumby, to coś, co mnie uzależniło
Urodzisz swoje dzieciątko zobaczysz ;* I to przed 30 Wystarczy wierzyć i być dobrej myśli:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 05:25
Asiula86, Lenka@ lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Witam Was dziewczynki porannie i dziękuję za ciepłe słowa :*
Witaj Polska Dziewczyno! Mam cichą nadzieję, że będzie nas coraz więcej
Asiula, miałam identyczne założenia.
Pierwszym założeniem było, że urodzę pierwsze dziecko w wieku 28 lat... Teraz próbuję się wstrzelić przed 30-stką
Mordeczko, ja chyba kupię mojemu czytnik ebook-a. Trochę będzie mnie to kosztowało, ale wiem, że sprawię mojemu M radość. A co nieco odłożyłam już
A Wy jakie pomysły ?
Zmykam do pracy, do zobaczenia późnym popołudniem :*
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Najważniejsze, że jest cel w życiu i się do niego dąży...
A chęć dziecka jak dla mnie jest takim ogromnym i najważniejszym priorytetem jak was czytam to wydaje mi się że waszym też
Bycie matką to najpiękniejsza rzecz jaka może zdarzyć się kobiecie...
Ja zakładałam urodzić przed 25 rokiem życia, się nie udało hihih no bo też najpierw ślub dom itd...Udało się po ślubie:) choć nie od razu...
Teraz planujemy drugie i mam nadzieję, że przed 30stką to nastąpi:)...
Urodzić dziecko przed 30stką wydaje mi się być najbardziej odpowiednim momentem ...Więc do dzieła dziewczyny... Oby wszystkim się poszczęściło...
Co do prezentów na święta ...Ja z moim Mężem od jakiegoś roku, stwierdziliśmy że prezent na święta kupujemy wspólny... W zeszłym roku kupiliśmy pościel do sypialni... A w tym roku kupujemy akwarium...:)może szalony pomysł ale nie mogę mieć w domu psa ani kotka a tak bym chciała mieć zwierzątka no i padło na rybkiMordeczka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
W listopadzie ujrzałam 2 kreski na teście i strasznie się ucieszyłam ale moje szczęście trwało tylko jeden dzień bo zrobiłam potem 5 kolejnych i wszystkie były negatywne. To już mój 8 sc ale stwierdziłam,że jak się teraz nie uda to trudno, świat się nie zawali...
Trzymam kciuki za Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 10:14
Mordeczka, Lenka@, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Polska Dziewczyno, strasznie podoba mi się Wasz pomysł na prezent wspólny
Na prawdę. Super...może nawet skopiuję w przyszłym roku
Cześć Bosa. Córeczka 1,5 roczna...mmm cudeńko Też tak chcę!!
Polska Dziewczyno, widzę po suwaczki, że Ty też już masz lalunię :*
U mnie problem jest taki, że w styczniu kończę 29 lat...i jeszcze żadnego małego szkraba nie mam. Dlatego tak bardzo pragnę dziecka...ehhh
Mordeczka, coś w tym jest, że na początku związku pomysłów na prezent jest całe mnóstwo...a z roku na rok cała wena się kończy
bosa lubi tę wiadomość
-
Ehhh, dziewczynki. Czekam z niecierpliwością na wyniki moich wymazów z szyjki.
Jak to wyjdzie dobrze, to już jedynie pozostanie mi HSG...
Miała może któraś z Was??
-
Znajoma miała robioną drożność. Da się przeżyć Trwa kilka minut i nie jest to wielki ból, więc spoko
A ja dzisiaj mam ten gorszy dzień - czyt. temperatura spadła Jutro test, ale nie jestem już tak optymistycznie nastawiona... humor beznadziejnySłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122 -
Asiula86 wrote:Znajoma miała robioną drożność. Da się przeżyć Trwa kilka minut i nie jest to wielki ból, więc spoko
A ja dzisiaj mam ten gorszy dzień - czyt. temperatura spadła Jutro test, ale nie jestem już tak optymistycznie nastawiona... humor beznadziejny
Będzie dobrze zobaczysz :*Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs