STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W STYCZNIU URODZONE: !!!
tygrys73 (28.01)
Asiula86 (23.01)
Buziulka (10.01)
Mordeczka (31.01)
Lenka@ (17.01)
polska_dziewczyna (09.01)
bosa (24.01)
moka89 (13.01)
Iwonaa11
futuremama
rah (23.01)
agniesja (22.01)
Another (18.01)
inezka (29.01)
Truskaffeczka (20.01)
ZakręconaOna (08.01)
kwiatuszek789 (10.01)
aneta91 (28.01)
m0nik4a89 (24.01)
JennyXS (24.01)
alexandra (20.01)
Paula_21 (14.01)
Ale już nas dużo...a jak zaczną przybywać serduszka przy każdej fasolce...to dopiero będzie
Paula_21, Asiula86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuż Wam wszystko mówię @ mi się spóźnia. mam 44 dzień cyklu. no cóż pewne zmiany zaszły w moim organizmie, a zaczęło się od biegunki(czytałam, że to też u niektórych kobiet jest początek ciąży), miałam mdłości, ale jeszcze nie wymiotowałam. czasem zakręci mi się w głowie, przestała mi smakować moja ukochana kawa rozpuszczalna, i niektóre jedzenie które wręcz kochałam. do tego jeszcze doszły lekkie zmiany nastroju. gdzie się wyżywałam na swojego biednego narzeczonego... Raz mnie bolał brzuch jak przed @. ale się nie pojawiła. rzadko czuję jakieś kłucie czy ból. no i ciągle bym spała. nie dość że prawie całą noc prześpię to jeszcze muszę się w dzień zdrzemnąć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Eh z tego wszystkiego co podała Paula mam tylko senność. Jest cisza i spokój, nawet piersi przestały pobolewać. Raczej nie nastawiam się...
-
Mi się chce spać ostatnio też mi kawa nie smakowała, często mnie głowa boli w któryś dzień się czułam jak bym była po ostrej imprezie % miałam mdłości ale bez wymiotów.
Ale chyba to za wcześnie na objawy ciąży chyba że sama sobie to wmawiam.
O i znowu to ciągnięcie w dole brzucha ;/Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny