STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem wiem będę musiała zainwestować.
dzisiaj jak o tym powiedziałam mężowi to z takim smutkiem to już się nie pobawię moim Dydusiem i Nynusiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 18:32
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko nie kupuj jeszcze bo siarka mogła się pojawić i może nawet do końca ciąży juz nie pokazać się albo za parę tyg znów się odezwie .
Co do siarki nie jesteś sama bo Ja mam od 18 tyg momentami takie wycieki ze rano budze się z zalana pizdzama:) ale nie zdarza się to codziennie a siarka leci jak nacisniesz cycka wiec luz . -
Dea rozumiem Cię,też kiedyś mnie odbijały małe dzieci. Ale ile jest happy end'ów. Np. W tym programie o in vitro była para co podchodzila trzy razy i sie nie udało. A Agniesja chyba napisała że jak sie poddali to niedługo potem zaszli naturalnie! Żebyś tylko zdolala chociaz ten monitoring zrobic. Ale że facet ci robi obiady?!zazdroooszcze..mój umie tylko spaghetti zrobic :p
-
w poniedziałek ide do gina na 10 rano zobaczymy co powie i czy mi sie uda cokolwiek zrobić na NFZ
tak gotujejak mieszkał jeszcze z rodzicami nic nie robił bo go mama do kuchni nie dopuszczała a na swoim i przy naszych przeciwnych zmianach zaczął coś kombinować i teraz niektóre rzeczy wychodzą mu lepiej niż mi
-
Bry
Dziś znów mnie praca do prawie 21 czekana szczęście dziś już ostatni dzień
Cieszę się strasznie, bo już nie daje rady, ostatnio chodzę taka zmęczona, że szok. Spać i na stojąco bym chyba mogła.
A z innej beczki to chyba przestanę mierzyć temperaturę, bo coś mi spadać zaczęła i się tylko stresuje później tym wszystkim. A lekarz dopiero za 9 dni..