STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma co się załamywać , nie każda po prostu może karmić i juz:) chociaż większość by chciała na pewno
Tygrysku miałam dwa dni problemów ze snem tylko i przeszło ale latalam od trzech dni w nocy jak szalona siku bo mały mi uciska na pęcherz wiec przez to malo się wysypiam a takto tez w dzień od czasu do czasu potrsafie się zdrzemnac ale nie zawsze jest tak ze będziecie w dzień spać z powodu ciąży , z czasem na chwile minie:) mnie spanie minęło w 16 tyg a teraz raz na jakiś czas się odzywa
Zobaczymy czy będziecie miały taka melodie w zaawansowanej ciąży:)
-
Ja pierwszy trymestr przeszlam fatalnie , serio mega fatalnie drugi od polowy spoko się zaczął a potem bóle kręgosłupa , śluz zalewajacy tak ze nogi mokre
zgaga zaczyna się straszna robić , brzuch powiekszajacy się mega , dziecko kopie cie tam gdzie chce:) na pęcherz uciska wiec o
Tygrysku macica uciska w pierwszym trymestrze stad sikanie od poczatku jest jednym z objawów w ciąży:) a później uciska juz dziecko , mnie na ta chwile juz uciska dziecko i kopie w pęcherz nie zbyt to fajnie uczucie ale cóż hehe
A macica to juz na żołądek w 2 trymestrze pod koniec uciska , ciężko się oddycha , bezdechy są ... A trzeci trymestr nie wiem jaki jest ale za 11 dni właśnie go zaczne wiec ocenie hehe:)
-
Mordeczka wrote:No właśnie najmądrzejsi są Ci co nie mają dzieci i stare dziadostwo a zachowują się tak jakby się znali na wszystkim....
A robić swoje , możemy być dumni ze przyjęli ustawę a oni teraz mogą sobie pogadac -
Cześć Dziewuszki
Ja mam dzisiaj mega lenia, chyba w związku ze zmianą pogody, zrobiło się normalnie zimno
Cały dzień leżę w łóżku, chociaż przez ostatnie dni w łóżku wyleżeć nie mogłam, bo mnie nosiło
Niedawno udało mi się wstać i pomalować odrosty, bo jutro mam rodzinną imprezkę
Co do III trymestru hmmm... najbardziej dokuczają mi drętwienia rąk (co niestety przeradza się w okropny ból) i rosnący brzuch, zgaga czasami, ale znośna a sikać w nocy latam max razSypiam w ciągu dnia zdecydowanie rzadziej niż w I czy II trymestrze, ale się zdarza z raz na tydzień
Jeżeli chodzi o siarę, nie mam jej w ogóle i wcale nad tym nie ubolewam
Jeżeli coś mi się przypomni to dopiszę