STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Można dowieźć w ciagu godziny. I kiedys juz pisałam ze sa specjalne gumki do pobrania nasienia. Nawet na Allegro sa. Koszt ok 50-60 zł chyba
-
ZakręconaOna wrote:ona Ja za miesiac jade do pl i jak zdecyduje sie na porod w pl to bedziemy z moim z dala od siebie kilka miechów to dopiero rozłąka ;(
ona no no , pierwsze oznaczki ciaqzowe hihi
fajnie , ze juz wolne ze tak powiem
Oj nawet nie wiesz jak się cieszę, że już mam wolne. Może trochę odpocznę, bo ostatnio padam na ryjek ze zmęczenia.. -
Ja na Twoim miejscu Zakręcona rodziłabym w Anglii, jeżeli miałabym taką możliwość, nawet nie zastanawiałabym się nad inną opcją. Moja siostra cioteczna tam rodziła i jeszcze tego samego dnia była z powrotem w domu. Nie ma tak jak u nas, że trzymają Cię min. 3 doby, żeby dostać zwrot z NFZ, przecież to chore
Kurde Dea, ciekawa jestem co na to Twój. Mam nadzieję że skoro lekarz tak zadecydował, w końcu zmięknie i zrobi to... Daj znać co i jak. -
Dzień dobry
Agnesja a Ty zdajesz sobie sprawę tak na prawdę po co trzymają 2/3 dni prócz zwrotów ? Po to ze w tym czasie może wystąpić krwotok z Twoich dróg rodnych po porodzie , stad trzymanie tyle w szpitalu i obserwacja kobiety ...
Nie wiem na co się zdecyduje , Ja się boje bardzo w UK rodzic ...