STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea28 wrote:nie nie chce jej wizyty. omijam teraz dużo znajomych z dziećmi choć wszystkich sie nie da bo niektórych baaardzo lubie, ale każde spojrzenie dziecka mnie "zabija"
-
Dea w takim razie zróbcie to w samochodzie:) ile razy zesmy sie kochali w lesie a tu tylko robótka ręczna
i nie załamuj sie. Swoją drogą ja też jak Zakrecona zaszłam gdy już juz mój mąż miał iść na badanie nasienie
Zakrecona ale duży chłopak! A imię Oskar jest najładniejsze z tych wszystkich waszych typówZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ja też uważam, że Oskar ładniejsze niż Antoni
Dea, skoro nie chce to faktycznie nie zmuszaj go. Bierz CLO, pójdź na monitoring i powiedz lekarzowi, że z facetem nie da rady i koniec. Musisz mieć nadzieję, że jednak z jego żołnierzykami jest wszystko ok. Trzymam za to mocno kciuki :* -
Ciężko mi Kochana... Brzuch już mam taki duży że dziewczyny z mniejszymi rodzą
Zgaga mi się nasiliła, mam ją prawie po wszystkim co zjem, masakra
Jestem teraz na etapie kolekcjonowania a raczej wybierania rzeczy, których jeszcze nie mamy. Wczoraj zamówiłam łóżeczko, teraz szukam karuzeli i termometru. Jest tego tyle, że nie mogę się zdecydować -
No Ty juz przy końcówce , ostatnia prosta jak to się mówi to nie ma co się dziwić , eh a Ja czasami narzekam , ze mi źle a co Ty masz powiedzieć .
No a co do wyprawki to Ja jeszcze nie robię do końca a kuzwa juz ciężko mi wybierać tyle tego ... -
Mordeczko, jeśli Franek to może się ujawni już na genetycznym
Zakręcona no Twój miarowy, a mój goni do przodu jak szalony.
Agniesja jeszcze trochę i koniec, bejbi będzie na zewnątrz
Macie w planach kupować/załatwiać laktator przed porodem czy po? -
No właśnie masakra
Ja mam cichą nadzieję że się pomylą i będzie dziewuszkaBo na naszym forum tylko Moka będzie miała Gabrysię
Tygrysku oby między nogami było co innego jak pójdę do gina 30-tego to może już się dowiem akurat zacznę 15 tc
Co do laktatora to się zastanawiam nad tymWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 21:18
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
No Twój goni kochana tez normalnie:) inaczej by Ci lekarz powiedział , ze cos nie tak:) a maly u Was ile ważył na USG ?
Ja laktator chciałam kupić za dwa tyg żeby mieć pod ręką ale jednak jak nie będzie potrzebny będzie leżał a takto mogę kupić jak cos bo mam w sklepie obok zajebisty aventa
Czytam ze u lasek w 28 tyg maluchy ważyły po 700-800 gram haha a u mnie w 24t5 d: p ale jest wszystko super wiec w normie się mieści ale w większych centylach