STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Dusi mnie ? nie koniecznie hihi
Nie wiem wiesz , bardzo możliwe ze gdzieś szarpnięcia powodują bol bo nie raz kopa na żołądek miałam to bolalo a właśnie teraz trzustka przestała wiec najwidoczniej to mój zdolniacha a raczej meksykanin bruzchowy
Ostatnio mocno noga albo ręką wypycha mi a raczej próbuje wypchnąć zebra , kuzwa ale to rwie , mowie Wam: o nagle jakbym miała żebro jakieś złamane i oddechu nie mogła złapać a za chwile ucieka i przestaje , raz dziennie ostatnio tak mam .
Juz jest taki duży ze ledwo w brzusiu się mieści haha -
ZakręconaOna wrote:Ja bez znieczulenia będę próbować , zresztą znieczulenie mogą dac do 3/4 cm rozwarcia później juz nie zdarzy zadziałać nawet wiec nie podadza
Tygrysku a to nie wiem jak z badaniem siatkówki itp
Co do bioder różnie to bywa wiesz zauwazylam , maluszki 45 kg chudziutkie rodzą ładnie naturalnie dzieci a te większe nie dają rady ale to musi lekarz zbadać pewnie:) -
ZakręconaOna wrote:A co do badania nie wiem , musisz lekarza ginekologa zapytać wiesz jak bedziesz na wizycie
-
rah wrote:Co szpital to inne zasady. Do 4cm rozwiera sie wolno, potem szybciej. U nas spokojnie podają do 7cm, a działa po ok 15 minutach.
Narazie od wszystkich co słyszę nawet z forum na belly laski mówią ze u nich do 4 tylko cm podają ale no może nie wiem: D
U mnie do 3/4 podają także może być juz za późno jak dojade -
Zakręcona dlatego mowie ze jak juz masz takie mocne to uważaj co bedzie potem ;p Mam 30tc i ponad 1100gram. Mnóstwo siły i chęci do zabawy w wystaw nogę gdzie sie nie da! Do tego jeszcze kładzie sie w poprzek wiec mam wrazenie ze mnie rozerwie jak tak mocno naciąga brzuch
-
rah wrote:Zakręcona dlatego mowie ze jak juz masz takie mocne to uważaj co bedzie potem ;p Mam 30tc i ponad 1100gram. Mnóstwo siły i chęci do zabawy w wystaw nogę gdzie sie nie da! Do tego jeszcze kładzie sie w poprzek wiec mam wrazenie ze mnie rozerwie jak tak mocno naciąga brzuch
Ja mam w sobie juz ponad 800 gram jakoś a 27 tydzień jutro zaczynam: Drah lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:A co do rozcierania szyjki różnie to bywa , czasem szybciej idzie do 4 a potem stop , porody są przeróżne niestety . Nie zgadniemy co bedzie