STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Może wydać Wam się to głupie ale nie wiem czy mój piesio wyczuwa moją ciążę czy nie ale od kilku dni wszędzie za mną łazi zrobił się wręcz upierdliwy na moim punkcie Niczego mu nie brakuję w domu ani jedzenia ani wody spacerów itp. A jak się wkurzę i przeklnę na głos to zaraz do mnie podbiega "łasi" się i patrzy się na mnie takim zmartwionym wzrokiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 14:17
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Może wydać Wam się to głupie ale nie wiem czy mój piesio wyczuwa moją ciążę czy nie ale od kilku wszędzie za mną łazi zrobił się wręcz upierdliwy na moim punkcie Niczego mu nie brakuję w domu ani jedzenia ani wody spacerów itp. A jak się wkurzę i przeklnę na głos to zaraz do mnie podbiega "łasi" się i patrzy się na mnie takim zmartwionym wzrokiem...
Mój pies odkąd zaszlam w ciążę robi to samo codziennie
Nawet zaczęła kłaść mi pyszczek na brzuchu i tak usypia jak odsuwam ja to wraca:) czuje czuje na pewno ! -
Mordeczka wrote:Może wydać Wam się to głupie ale nie wiem czy mój piesio wyczuwa moją ciążę czy nie ale od kilku dni wszędzie za mną łazi zrobił się wręcz upierdliwy na moim punkcie Niczego mu nie brakuję w domu ani jedzenia ani wody spacerów itp. A jak się wkurzę i przeklnę na głos to zaraz do mnie podbiega "łasi" się i patrzy się na mnie takim zmartwionym wzrokiem...
-
Niesamowite Psy są bardzo wrażliwe. Ja mam za mały metraż na psa, ale u rodziców mam swojego owczarka i kundelka.
Ona. jak tam u Ciebie ciążowe objawy?
Kurczę chyba w weekend skoczę na basen. Dziś biorę ostatnią globulkę. trochę się boję infekcji, ale Marcel mnie kusi pływaniem jak słyszę jego pluski -
Mordeczka wrote:My mamy już go chyba z 10 lat jest z nami od szczeniaka Ale jeżeli odejdzie z tego świata to już się nie zdecydujemy na drugiego pieska
Ale 2 lata nie cale temu moja siostra znalazła 6 tyg szczeniaczka blakajacego się i wzięła ja do domu mama nakarmila , wymyla , zaopiekowały sie , poszły do weta i wywiesily ogłoszenia ale nikt 2 tyg się nie zglaszal , Mama nie chciała juz psiaczka na codzien bo niestety pracują wszyscy , siostra szkoła nie ma kto wyjść na dwór: ( zakochalismy się w niej od pierwszego wejrzenia a my chcieliśmy właśnie mojego psiaczka ściągnąć do UK ale poszła do nieba: ( wiec ta mała się zaopiekowalismy , weterynarz , paszport i jest z nami w UK od półtora roku -
Pamiętaj Ona, że psa można trzymać na uwięzi tylko 12h/dobę, więc jak masz zamiar cały czas go trzymać na łańcuchu czy w kojcu, to lepiej żebyś wcale nie miała.
Ja mam psa w mieszkaniu i nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko wychowywało się bez zwierzaka Ale mój jakoś nie zmienił się jak zaszłam w ciążę. Albo tego nie rozumie, albo po prostu traktuje to jak coś całkiem normalnego -
Jeżeli Ona ma fajny ogródeczek i może trzymać psa "luzem" to czemu nie
Moja teściowa co prawda trzyma psa w klatce nie jest przywiązany do budy ani nic ale jakby go wypuścili to dostał by na głowę i im uciekł zrobił by się dziki bo nigdy nie był wypuszczany a to jest dla mnie przykre jak pies się tak męczyGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
tygrys73 wrote:Niesamowite Psy są bardzo wrażliwe. Ja mam za mały metraż na psa, ale u rodziców mam swojego owczarka i kundelka.
Ona. jak tam u Ciebie ciążowe objawy?
Kurczę chyba w weekend skoczę na basen. Dziś biorę ostatnią globulkę. trochę się boję infekcji, ale Marcel mnie kusi pływaniem jak słyszę jego pluski
A wraz z mdłościami przyszły zaparacia
Do tego brzuch nadal pobolewa i cycuchy, a poza tym to ok
Ale nie narzekam Boję się jedynie o drogę do Polski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 15:27