STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie jakoś mnie do tego nie ciągnie nie wiem może to się wydać głupie ale nie jest mi to potrzebne. Ja chcę być spokojna do samego rozwiązania nawet jeżeli by było coś nie tak nie chcę o tym wiedziećGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
tygrys73 wrote:Mordeczko właśnie jakby skurcz, ale nie taki jak przy miesiączce. Może młody jakoś cały się przekręcił, bo co chwilę czuję kopniaki. Ale dziwne, bo jest jeszcze malutki, nie powinno mnie nic aż tak skręcać
Ona. nie masz mdłości od parówek?? ja to nie mogę wąchać nawet
-
Mordeczka wrote:Nie jakoś mnie do tego nie ciągnie nie wiem może to się wydać głupie ale nie jest mi to potrzebne. Ja chcę być spokojna do samego rozwiązania nawet jeżeli by było coś nie tak nie chcę o tym wiedzieć
Ja muszę zrobić, bo do szpitala mi to potrzebne -
Ale przespalam pol dnia :o
Tygrysku skurcze Baxtona zaczynaja się po 20 tyg ciąży wiec to nie on , mały musiał się przekrecic i gdzieś cie zachaczyc kochana i odczulas może tak:)
Najważniejsze ze przeszło kochana
Ona na pewno tabletki pomogą mnie pomagały -
Zakrecona też spiochasz w ciąży? Tak to kurde już zaprogramowane.
Wiesz o tym Braxtonie to nawet nie pomyślałam, bałam się że sie zaczęło poronienie. Ale tak szybko przeszło ze uśmiechnelam sie tylko z tego. Tak jak mowisz mały musiał coś odwalić -
Aaaaa:)
Nie zrozumialam o co chodzi , no mam nadzieje , ze nie bo oszaleje kurcze: ( nie lubię nie spać w nocy a zdarza mi się to coraz czesciej juz w tym okresie ciąży a wczesniej spalam gdzie popadnie , tam gdzie głowe ulozylam tam drzemalam hahaha