STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello, witam się w piątym miesiącu
Waga 54, mama mnie opieprza, dziecko się rusza, fajnie jest
o 11 wizyta u gina na NFZ, może mi włączy moje dziecię na ekranie. No i musze wyżulić skierowanko na morfologię. A wieczorkiem jedziemy do rodziców
Dzisiaj mi się śniło, że mój D. ma nieślubnego syna...Maaatkko jaki koszmar. -
Tygrysku ja przeważnie tylko radlery pije rzadko jakieś inne piwko ewentualnie coś mocniejszego wole
jak imię Piotruś może być 3 stopniowe?
ja to kocham Primark szkoda że go nie ma w Polsce
ja już po kawce wieszam pranie i uciekam na zakupy- jakiś obiad trzeba zrobić bo dziś na 14 do pracy bo kretyni w ostatni dzień pracy przed urlopem szkolenie sobie wymyślili wrrrr -
no już kiedyś mieliśmy mieć to szkolenie i nie było to nie chodzi że piątek tylko że ostatni dzień pracy przed urlopem. już by sobie wrzucili na luz
aaaa no tak mi się podoba Dawid :*
w lodówce się chłodzi Ice shandy na wieczór może wyjde za to wcześniej z pracy. -
Hejo
Dea też lubię owocowe piwko ale jak nie mam to mąż mi zawsze da swoje ale wleje mi do niego soku malinowego i da się wypić.
Agsniesji się podoba Dawid bo będzie miała DawidkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 11:35
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Hejo
Dea też lubię owocowe piwko ale jak nie mam to masz mi zawsze da swoje ale wleje mi do niego soku malinowego i da się wypić.
Agsniesji się podoba Dawid bo będzie miała Dawidka
Mmm.. to jest dopiero miodzio -
A ja nie lubię takich słodzonych piw, zawsze jak ktoś mnie pyta czy z sokiem, to ja go pytam, czy chce mnie otruć Ewentualnie wypiję dobrze schłodzone Somersby, ale tylko jedno bo więcej nie dałabym rady A ten nowy radler bezalkoholowy jest dla mnie niewypijalny, jak to mówi Wiesław Wszywka: "siki świętej Wenioryki"
rah lubi tę wiadomość
-
mnie się Dawid zawsze podobał i Laurka
o z cytrynowym nie próbowałam- czasem właśnie wypije zwykłe albo zwykłe plus jakiś sok- lubie osobiście z imbirowym
radlery 0% to w ogóle są niewypijalne bleee
lubie somersby to różowe a dzisiaj widziałam w sklepie cydr z aronią i chyba jutro pójde po niego wypije za wasze zdrówko ciężaróweczki :* -
Toscie mnie nie pocieszyly bo myslalam , ze dziś kupie sobie właśnie radlera 0% :p a jak on taki feeeee to co Ja mam zrobić hahaha
Tygrysku a wiesz ze tak na prawdę 5 miesiąc zaczyna się od skończonych 18 tc? A 7 u mnie powinien się zacząć za 5 dni: D
Zauważyło to wiele lasek z bbf ze o tydzień cofa miesiące , liczy nie od skończonego tygodnia a od rozpoczętego: D ale co tam Ja licze według bbf bo inaczej bym chyba nie doliczyla się w połowie juz hahaha
Także witaj w 5 a Ja od dwóch dni w 7 -
No belly to w ogóle dziwnie wszystko liczy W szpitalu i mój lekarz liczą skończone tygodnie, zawsze pytają "ile jest tygodni ciąży", więc ja na dzień dzisiejszy powinnam odpowiedzieć 32 a dopiero jutro 33. Strasznie to mylące, ale różnica jest właśnie w pytaniu:
- w którym jesteś tygodniu?
- w 33
albo
- ile masz tygodni ciąży?
- 32
i tak to profesjonalnie wygląda hehe -
Zakręcona mi smakuje Lech Free Limonka i Mięta już 3 razy piłam w ciąży schłodzone wchodzi jak woda
Mój to się irytuję jak mu mówię że jestem 14 tc A on który to miesiąc to mu mówię że czwarty a on Wy na tym forum to wszystko tygodniami liczycie jakbyście nie mogły sobie w miesiącach liczyćDea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs