STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu ale mnie mdłości zaatakowaly. :o
Jeść jeść jeść chcemy ! Bo głodni jesteśmy i stad nas mdli
A w lodowce po śniadaniu nawet lodu nie znajdę: P
A za godzinke dopiero za zakupki idziemy bo mis wstaje po nocce ...
Która ciocia da cos dobrego do jedzenia ? Oczywiście Oskarkowi , oskarkowi haha -
My dzisiaj na obiad będziemy mieli karkowke w sosie miodowo musztardowym:) z ubitymi ziemniaczkami i sałata z kefirem zamiast śmietany bo mój żołądek nie toleruje śmietany po diecie chyba ze w zupie a malo która prócz grzybowej zaklepuje wiec luzik .
A tak dodatkowo faszerowane papryczki robię , na kolacje może chapniemy:)
Mis dziś ostatnia nocka i wolny weekend ah nareszcie ! -
ZakręconaOna wrote:A Ja sprobowalam raz , czytam etykiety wszędzie nawet na przyprawach do jedzenia ( zboczenie zawodowe po diecie jak Ja to mowie) i alkoholu nie było wiec zaryzykowalam , sprobowalam nie smakowalo , wylalam !
Nie mam sobie nic do zarzucenia , ze może pilam alkohol w ciąży czy cos ...
Jeżeli agniesja mówi ze są pseudo bezalkoholowe więcej nie będę kupowała i juz .
Więcej grzechów nie pamiętam ...
Jak alkoholu nie było, to wiadomo, że nie masz co sobie wyrzutów robić. Każdy po prostu robi jak uważa i nic innym do tego -
Tygrysku ale napędziłaś stracha Malutkiemu, na drugi raz nie biegaj tak.
ZakręconaOna ja nie wspomogę, bo u mnie dziś bez obiadu. Lodówka się właśnie rozmraża, wszystko już wyrzucone, zostało mi masło i bagietka :p
Ale mnie jajnior zabolał jak kaszlnęłam aż mnie wpół zgięło -
Hehe ona. A zobaczysz jak cie zaboli jak kichniesz to jest dopiero armagedon.
Zakręcona u ciebie dziś ambitnie ja robie sobie naleśniki a Dawid ma schaby.
Ciotki mnie opieprzyly i Marcelek im za to dziekuje :p Mordeczko masz racje, on mi daje znaki ze jest okej -
Ale mi Zakręcona narobiłaś smaka na grzybową, że chyba sobie ugotuję
Ja wczoraj miałam takiego małego stresa, bo przeważnie mały rusza się od razu jak zjem śniadanie a wczoraj godzinę po a on nic, więc rozmawiam z mężem przez telefon i mówię, że nasz syn się jeszcze dzisiaj nie ruszał i się martwię. Za chwilę mały odpowiedział na wezwanie i kopną Zrobił się z niego nocny Marek, bo więcej się rusza w nocy, zanim usnę, niż rano -
tygrys73 wrote:Hehe ona. A zobaczysz jak cie zaboli jak kichniesz to jest dopiero armagedon.
Zakręcona u ciebie dziś ambitnie ja robie sobie naleśniki a Dawid ma schaby.
Ciotki mnie opieprzyly i Marcelek im za to dziekuje :p Mordeczko masz racje, on mi daje znaki ze jest okej -
Mordeczko a mój mi nie daje zjeść rosołu a zawsze tak lubilam...
Ona. To jak czujesz ze kichniesz albo kaszlniesz to kucnij i skul się , mnie to pomagało.
Agniesja widzisz jakie one są inteligentne, ja mam wrażenie że słyszą nasze myśli bo jak mój się wiercił na genetycznym to mu szepnełam ,,uspokoj sie łośku" i na chwilę znieruchomiał -
Ona dokładnie jak mówi Tygrysek jak masz kaslac i kochać to zegnij się trochę nie będzie tak bolalo , a to norma przez pierwsze kilkanaście tygodni nawet , przeszlysmy to samo: p macica się rozciąga i tak na każdy ruch reaguje
Agniesja to cie Dawidek przestraszył ciut:)
Ważne ze wszystko oki.
No obiadek fakt będę miała pyszny ale rosolek bym zjadła haha w ciąży mogę go jeść codziennie przed ciąża z raz w tygodniu