STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko jakoś nie umialabym miesiącami serio haha bo czasami parę dni wczesniej się zaczyna miesiąc ciąży niz masz TP: D
Ja cydru właśnie nie pilam nigdy , po ciąży spróbuje
A Lecha free pilam czystego ostatnio nie s!akowego i był bleeeeeeeeee: ( muszę poszukać dziś jakiegoś smakowego dobrego -
Agniesja no czytalam i serio nie było nic o alkoholu napisane takto bym nie wzięła przecież ! Nienormalna nie jestem żeby w ciąży alkohol próbować ...
Ja wtedy wzielam bo sobie wieczorek zrobiliśmy z moim D itp ale wzielam parę łykow i feeee wylalam gorzkie jak chuj gorzej niż zwykle cieple alkoholowe piwo . !!! A mój był zamrożony
9 juz ?? To od kiedy belly liczy 8 miesiąc jak mówisz ze jesteś w 33 a od 3 tyg juz w 8 ? Laska jedna z forum od 32 a 31 skończonego na belly zaczęła 8 miesiąc ...
-
Na imprezie rodzinnej byłam 2 tygodnie temu, a 8 miesiąc wg. belly zaczął się tydzień wcześniej, czyli miałam wtedy skończone równo 30 tygodni (to było 4 lipca), czyli rozpoczęty 31 tydzień. Też się zdziwiłam, bo w mojej książce jest że od rozpoczętego 32 tygodnia jest 8 miesiąc, czyli tak jakby zaczął się 2 tygodnie temu
Nie namieszałam?
Jutro Kochana zaczynam 34 tydzień, więc liczę już to wszystko od jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:22
-
No nie mordeczko ??? Hahaha te końcowe najbardziej z tego co widzę: D
Nie spoko Aniesja skumalam no tak ! Jutro 34 masz to jeszcze wychodzi na to ze 2 tygodnie i 9 miesiąc zaczniesz no tak bo to wtedy będzie 35 t a 36 a według belly za tydzień 9 zaczniesz . Rozkminilam hahaha
agniesja lubi tę wiadomość
-
A Ja sprobowalam raz , czytam etykiety wszędzie nawet na przyprawach do jedzenia ( zboczenie zawodowe po diecie jak Ja to mowie) i alkoholu nie było wiec zaryzykowalam , sprobowalam nie smakowalo , wylalam !

Nie mam sobie nic do zarzucenia , ze może pilam alkohol w ciąży czy cos ...
Jeżeli agniesja mówi ze są pseudo bezalkoholowe więcej nie będę kupowała i juz .
Więcej grzechów nie pamiętam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:34
-
Dea jak się doczekam córki to też będzie Laurka

Zakręcona mi gin zawsze mówi tak jakbym była tydzień mniej niż pokazuje belly,chyba do konca ciąży nie ogarne tych tygodni i miesiecy.
Jestem po wizycie, lekarz na nfz bardzo miły ale mam nadzieje ze jutro nie bede plamić po wzierniku...usg nie mial, tylko ktg bylo
najlepsze że nie mógł znaleźć serduszka i trochę wystraszona wyszłam z gabinetu i prawie bieglam do domu a mam trochę daleko i dorwałam od razu detektor i momentalnie znalazłam serduszko dzidzi, tak mu biednemu szybko waliło przez to moje głupie zdenerwowanie...także laski nie stresować się bo właśnie usłyszałam jak to działa na nasze smyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:38
-
Tygrysku no niestety ale wszelki stres itp odbija się na maluchach: (
Moja znajoma słuchajcie miała polowe ciąży spokojna dziecko miało tętno stale 150 a zaczęły się jej problemy a mała dostawała przez jej stres tętno 170/190 aż ja w szpitalu położyli bo malej mogło stanąć serduszko lekarze mówili , strasznie miała podniesiony przez stres mamy także spokój musimy zachować nawet jak ciężko: ( -
Miał chyba jakiś głupi sprzęt bo nawet pływanka nie bylo słychać.
Należy mi się opieprz,macie racje
rano mnie kopał przecież to co miało być nie tak. Ale sie ciesze z powodu tego detektora jednak. Zakręcona a jak tam ta mała urodzila sie zdrowiutka?? No nie denerwujemy sie kochane, ani na faceta,ani tesciowa ani ludzi i caly swiat
-
Maleńka urodziła się zdrowiutenka ! 10/10

Ale nie ma co mimo wszystko ryzykować , Ja sama wiem po sobie , ze nie da się czasami stresu uniknąć a w ciąży to wkurza wszystko 100 razy bardziej ale musimy chociaż opanować się same jak cos nie tak jest , dla dobra serduszka naszego drugiego .
Tybrysku dokładnie , czulas ruchy rano to co mialobyc nie tak . Możliwe ze miał jakiś wadliwy sprzęt jak wód mię było słuchać , na lekarskim tym sprzęcie u internisty posluchasz wód a co dopiero na detektorze tentna , musiał mieć lipę jakas i !zły sobie gdzieś skakał i nie mógł go złapać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:54