STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko jakoś nie umialabym miesiącami serio haha bo czasami parę dni wczesniej się zaczyna miesiąc ciąży niz masz TP: D
Ja cydru właśnie nie pilam nigdy , po ciąży spróbuje
A Lecha free pilam czystego ostatnio nie s!akowego i był bleeeeeeeeee: ( muszę poszukać dziś jakiegoś smakowego dobrego -
Agniesja no czytalam i serio nie było nic o alkoholu napisane takto bym nie wzięła przecież ! Nienormalna nie jestem żeby w ciąży alkohol próbować ...
Ja wtedy wzielam bo sobie wieczorek zrobiliśmy z moim D itp ale wzielam parę łykow i feeee wylalam gorzkie jak chuj gorzej niż zwykle cieple alkoholowe piwo . !!! A mój był zamrożony
9 juz ?? To od kiedy belly liczy 8 miesiąc jak mówisz ze jesteś w 33 a od 3 tyg juz w 8 ? Laska jedna z forum od 32 a 31 skończonego na belly zaczęła 8 miesiąc ...
-
Na imprezie rodzinnej byłam 2 tygodnie temu, a 8 miesiąc wg. belly zaczął się tydzień wcześniej, czyli miałam wtedy skończone równo 30 tygodni (to było 4 lipca), czyli rozpoczęty 31 tydzień. Też się zdziwiłam, bo w mojej książce jest że od rozpoczętego 32 tygodnia jest 8 miesiąc, czyli tak jakby zaczął się 2 tygodnie temu Nie namieszałam? Jutro Kochana zaczynam 34 tydzień, więc liczę już to wszystko od jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:22
-
No nie mordeczko ??? Hahaha te końcowe najbardziej z tego co widzę: D
Nie spoko Aniesja skumalam no tak ! Jutro 34 masz to jeszcze wychodzi na to ze 2 tygodnie i 9 miesiąc zaczniesz no tak bo to wtedy będzie 35 t a 36 a według belly za tydzień 9 zaczniesz . Rozkminilam hahahaagniesja lubi tę wiadomość
-
A Ja sprobowalam raz , czytam etykiety wszędzie nawet na przyprawach do jedzenia ( zboczenie zawodowe po diecie jak Ja to mowie) i alkoholu nie było wiec zaryzykowalam , sprobowalam nie smakowalo , wylalam !
Nie mam sobie nic do zarzucenia , ze może pilam alkohol w ciąży czy cos ...
Jeżeli agniesja mówi ze są pseudo bezalkoholowe więcej nie będę kupowała i juz .
Więcej grzechów nie pamiętam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:34
-
Dea jak się doczekam córki to też będzie Laurka
Zakręcona mi gin zawsze mówi tak jakbym była tydzień mniej niż pokazuje belly,chyba do konca ciąży nie ogarne tych tygodni i miesiecy.
Jestem po wizycie, lekarz na nfz bardzo miły ale mam nadzieje ze jutro nie bede plamić po wzierniku...usg nie mial, tylko ktg bylo
najlepsze że nie mógł znaleźć serduszka i trochę wystraszona wyszłam z gabinetu i prawie bieglam do domu a mam trochę daleko i dorwałam od razu detektor i momentalnie znalazłam serduszko dzidzi, tak mu biednemu szybko waliło przez to moje głupie zdenerwowanie...także laski nie stresować się bo właśnie usłyszałam jak to działa na nasze smykiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:38
-
Tygrysku no niestety ale wszelki stres itp odbija się na maluchach: (
Moja znajoma słuchajcie miała polowe ciąży spokojna dziecko miało tętno stale 150 a zaczęły się jej problemy a mała dostawała przez jej stres tętno 170/190 aż ja w szpitalu położyli bo malej mogło stanąć serduszko lekarze mówili , strasznie miała podniesiony przez stres mamy także spokój musimy zachować nawet jak ciężko: ( -
Miał chyba jakiś głupi sprzęt bo nawet pływanka nie bylo słychać.
Należy mi się opieprz,macie racje rano mnie kopał przecież to co miało być nie tak. Ale sie ciesze z powodu tego detektora jednak. Zakręcona a jak tam ta mała urodzila sie zdrowiutka?? No nie denerwujemy sie kochane, ani na faceta,ani tesciowa ani ludzi i caly swiat -
Maleńka urodziła się zdrowiutenka ! 10/10
Ale nie ma co mimo wszystko ryzykować , Ja sama wiem po sobie , ze nie da się czasami stresu uniknąć a w ciąży to wkurza wszystko 100 razy bardziej ale musimy chociaż opanować się same jak cos nie tak jest , dla dobra serduszka naszego drugiego .
Tybrysku dokładnie , czulas ruchy rano to co mialobyc nie tak . Możliwe ze miał jakiś wadliwy sprzęt jak wód mię było słuchać , na lekarskim tym sprzęcie u internisty posluchasz wód a co dopiero na detektorze tentna , musiał mieć lipę jakas i !zły sobie gdzieś skakał i nie mógł go złapaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:54