STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea Ja nie miałam żadnych możliwości zajścia w ciążę nawet z cło juz:) a woerzylam dalej i najebalam się w walentynki i wtedy pierwsza w życiu naturalna owulacja mi wyskoczyła co na monitoringu było potwierdzone ze nie beddzie jej i w ciąży jestem:)
Wiara właśnie wiara ! -
Mordeczka może jeszcze jakieś rodzeństwo?
musze o 6 wstać kochane, Zakręcona to dobrze ja już nie wierze, zresztą chciałabym któryś cykl na maxa wykorzystać (czyt. codziennie) ale mój facet powiedział, że nie jest maszyną do robienia dzieci i będzie się kochał wtedy co ma ochote. -
Dea28 wrote:Mordeczka może jeszcze jakieś rodzeństwo?
musze o 6 wstać kochane, Zakręcona to dobrze ja już nie wierze, zresztą chciałabym któryś cykl na maxa wykorzystać (czyt. codziennie) ale mój facet powiedział, że nie jest maszyną do robienia dzieci i będzie się kochał wtedy co ma ochote.
A co do faceta z jedej strony ma racje , na sile nic nie daje z seksem ale z drugiej strony mógłby się wykazać w tych staraniach trochę ..
-
Dea Ja będąc z moim przytylam 40 kg przez choroby a on w tym czasie mi się oświadczył
Fakt każdy facet jest inny ale Ja myślę ze u Was nie kwestia pociagania a on !a problem jakiś sam ze sobą .
Mordeczko Mama młoda dość Moja ma 44 lata .
Generalnie może lecz wcale nie musi:) może po prostu zaczyna jej się cos dziać wiesz z okresem , wprowadzenie do menopauzy ( bo ona wcale odrazy nie musi wystąpić) i stad albo po prostu się spóźnia hehe:) to co testu nie robi? -
hehe fajne młode mamuśki macie, moja kończy w grudniu 64 lata. wkurza mnie bo jak on chce to mi się "musi" chcieć (ale mi się chce zawsze ) a jak mi się chce to musze sie natrudzić tak, że nie raz mi się odechciewa i nic z tego nie wychodzi on jest zdania że jak będzie dziecko to fajnie a jak nie ma to fajnie i on się specjalnie starał nie będzie. ostatnio mu powiedziałam,że całe życie może tak robić że nie zrobi bo będziemy zawsze w złe dni trafiać.