STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam dość naprawde, jemu sie zawsze chce po owu(tej wyznaczanej przez program bo nie wiem czy była naprawde) mam dość takiego pustego życia nawet nie ma z kim na spacer iśc- dziś znów byłam sama.... ale to nic dobrego po drodze same ciężarne i wieeeelka ilość dzieci.
-
No wiesz my na to nic nie poradzimy to już jest kwestia Dey i jej faceta ale ona dobrze wie że my ją wspieramy
A mnie kilka chwil temu tak kuzynka wkurwiła że dosłownie poczułam jak bąblowi tętno przyspieszyłoGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Nie poczujesz tego kochana nawet na moim etapie ciąży , ze dziecku puls skoczył . Tobie musiał skoczyć puls i w łożysku czulas:)
Matko jakis dzisiaj dzień wkurwiania bez kitu no , Ja wściekła na siostrę i sasiadkow , wgle chujowy mam humor przez to ledwo HP obejrzalam i o ... Masakra
Co tam się stało Mordeczko ?
Dokładnie Dey sprawa -
No chyba że to było łożysko..
A zaczęła wygadywać że jak coś potrzebuję to się odzywam a jak brałam ślub to jej nawet na wesele nie zaprosiłam, że moja siostra to samo robi kurwa a jak ona jakąś imprezę robi to czy nas zaprasza no i vice versa to samo jej powiedziałam że jak oni coś robią to też nie zapraszają... Kurwa stara panna z 2 dwójką dzieci będzie mi mówić co mam robić a sama się (kurwi) na lewo i prawo... Zakończyłam z nią rozmowę...
A Tobie kochana co siostra zrobiła hmm ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Mmm oby jej to przeszło... Może wpadła w takie towarzystwo gdzie ją zmieniło na gorsze
Ona ma pojebana babcię ze strony sp . jej ojca i ona ja buntuje ciągle , młoda wierzy w pierdolenis babki i to bardzisdj o domowe sprawy zawsze cos nie tak , ona wymusza wiecznie na cos , moja mama ma kasę ale nią nie sra ! A ona myśli ze kasa z nieba leci itp o takie rzeczy się rozchodzi