STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysiak !!! Marcel jest z wielkiej miłości zrobiony: D
Dea mój D np. Miał fazy w dwóch cyklach gdzie właśnie clo bralam ze jak dochodziło do owulacji , on był przemeczony , zły , nie chciało mu się ani nic
Przyznał się ze boi się po poronieniu np. Znów ze powtórka nie daj boże będzie , i sam powiedział ze mam mu niemmowic kiedy będzie owulacja. Kilka miesiecy później bach ciaza , ja wyciszylam się i on i poszło .
Moje dziecko jest wgle z takiego amora zrobione ze szok ! Owulację miałam pozna i była ona dzień przed albo w dzień walentynkowy hahahaDea28 lubi tę wiadomość
-
No tak, październikowe dzieci są z Walentynek często to ci mały amorek. A wiecie coś w tych staraniach jest, nam też nie szło jak wiedziałam i mówiłam, że się zbliża owulka, jakbyśmy się spinali.
Mordeczko, a czemu nie mogłaś spać, przez tą kuzynkę? Wiecie co najlepiej się kłaść tak kooło 22-23, potem cięzko już zasnąć...
Ja sobie zainstalowałam apkę na telefon i mam baby countdown na tapecie komórki- 4 months, 30 days, 12 hours etc.. until my baby is born . haha trochę przeraża mnie ten suwak tak lecą szybko te sekundy na nim -
Mordeczka Ja na brzuchu spalam do chyba 20 tygodnia ciąży co powinnam juz od 14/16 przestać robić podobno ale lekarz mi mówił ze dopóki oporu nie czuje to spoko:)
A później juz dla bezpieczeństwa przestałam samego bo wiadomo spore dziecko juz jest wtedy a teraz to jedynie mogę się położyć na boku tak ze lekko brzuchem ale to mały zaraz zawala kopniakami w to miejsce i nie da się wylzec tak ze lewy bok najczęściej leci , juz na plecach jak najmniej próbuje spać , czasem po leże na prawym:) -
Kurde to Zakręcona twój kopie na boku?to przerypane, moj na boku rzadko kopie a jak tylko sie na chwile poloze na wznak to kick boxing uprawia. W sumie to dobrze bo ja i tak tylko na bokach umiem spac no i probuje najwiecej na lewym
Na wznak to czuje jakby ktos mi polozyl na brzuchu cos ciężkiego. Kazda z nas ma inaczej -
Tygrysku w Twoich tygodniach tez nie odczuwalam na bokach tak wiesz teraz to on w żołądek nawet mnie kopie bo juz duży jest po porostu , wszystkie organy są zdewastowane:) także wzzystjko przed toba rybcia , zaczyna ci się na je?pszy okres po 20 tyg ruchów haha
-
Tygrysku no a jak w zeberko Cie kopnie to się zlozysz haha
Ja zawsze się usmialam jak ktoś mówił ze to tak boli ... E tam , jak to może bolec ale jak sama się przekonałam to przyznaje teraz każdemu racje ! Momentami to Ja musiałam pozycje kota zrobić żeby od kopa powietrze złapać haha ale rzadko tam kopie , więcej żołądek , trzustka i pęcherz haha AAA i ostatnio nie szczędził sobie kopniakow w biodra i pachwiny:) -
Jeeeeeny, ile napisałyście przez 2 dni Prawie 10 stron, Wariatki
Ja od wczoraj walczę z prasowaniem ciuszków, strasznie to żmudna i męcząca robota Cały przyszły tydzień ma być ponad 30 st., więc znowu nic nie porobię, tylko będę leżeć przez wiatrakiem i kwiczeć ehhhh
-
Oj ciężko ciężko Nie wiem, czy jest sens tak wcześnie prać i prasować, bo chyba sama Tygrysku nie chciałabyś chodzić w ciuchach, które były prane kilka m-cy wcześniej, co nie? Nawet jak je pozawijasz to już niestety świeże i pachnące nie będą.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość