STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie zapowiadało się ładnie a jest ciepło lecz pochmurno
mój nie potrafi rozmawiać to nie ten typ zawsze mówi że ja sobie wszystko wyolbrzymiam, a w sumie wie że wszystko może zwalić na moją chorobę i tak mu łatwiej...
zaraz jeszcze jego brat ma przyjść bo w piątek wrócił z Jersey kurde lubiłam go bardzo do momentu aż poznał swoją dziewczynę zrobiła z niego uległego pantofla bez własnego zdania -
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:moj wytrwał dokładnie rok.
ja wcale nie pije.
ale z papieroskami to sie lubie
chociaz jak zaszłam to rzuciłam (czasem pociągnełam:P)
Ja palilam kilka galantych lat i to sporo , rzucilam fajki potem zabralam się to odchudzanie i mega ciężko ale wytrwalam , nie pale juz 1,5 roku:) ponad półtora .
Mój D nie pije ani nie pali , nie lubi i nie rajcuje go to ...
Ja lubię pić ! i wcale się tego nie wstydze bo sama nie pije do lustra jak to się mówi , okazyjnie , na imprezach to czemu nie: D
Chociaż i tak odkąd jestem z moim D to ograniczylam wszystko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:16
-
Dziwne Zakręcona jest, że Twój nie lubi alko, jakoś to nie podobne do faceta Mój uwielbia piwo i niestety pije go aż za dużo Ja też lubię zimnego browarka, ale bez przesady.
Ja nie palę już ponad rok i bardzo się cieszę, że rzuciłam
Saxatilia to bardzo nie ładnie, że paliłaś nawet jak zaszłaś, ja bardzo potępiam takie zachowania, bo to naprawdę może się źle skończyć dla maleństwa, które samo nie może decydować o tym czym oddycha. Kurde, a ja leżę na łóżku i właśnie poczułam fajki, chyba zaraz kogoś za to zajebię, jak Boga kocham! :[ -
Agniesja u mnie powrocily upały dziś ! Ponad 30 stopni było ...
Co do piwa i wgle alkoholu mój D nawet okazyjnie rzadko kiedy pije , ostatnio pil dwa kieliszki wódki na nasze zaręczyny prawie dwa lata temu dla odwagi ! i tylko tyle haha
Cieszę się ze nie pije i juz: D
A co do palenia mam identyko zdanie co Ty rybcia ! -
Agniesja dziekuje kochana :* tak się starałam urozmaicić
Zakrecona bardzo ci zazdroszczę, u nas gdyby nie alko to bym była najszczesliwsza na ziemii..bo wychowałam sie w domu gdzie alkohol można znaleźć tylko w cukierkach. Rodzice nie piją wcale.Dea28, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Zakręcona chyba mnie źle zrozumiałaś to co napisałam że dzwoni i idzie i że bleeeee to mi chodziło o brata mojego A. a w sumie nawet nie tyle o niego co o jego laske bo jakoś nie mam z nią wspólnych tematów do rozmów
ja mam dziś dzionek dla siebie, A pojechał pomagać bratu na budowe, ja na razie ogarniam chatke i może jakieś opalanko zalicze. szkoda,że w tamtym tygodniu nie grzało, no ale mam jeszcze tydzień urlopu. dziś musze zaliczyć apteke i kupić CLO.....
a co do alko ja lubie na imprezach, misiek troche czasem przegina...zwłaszcza z piwskiem.