STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku kurwa faktycznie malo ! :o jedź do lekarza jedź kochana szybko ale wierze , ze będzie wszystko dobrze.
Upewnilas się ze lekarz zmierzył Ci 4 komory wod ? Bo może ze dwie zmierzyl tylko ???
Trzymam kciuki mocno za Was i daj znać jak tylko będziesz kochana mogła ! -
Tygrysku Ja tez mam mokre majtki często ale to od potu lub śluzu i sprawdzane przez lekarza .
Wiec może masz podobnie , miejmy nadzieje ze wody Ci nie lecą powoli .
AFI 7 oznacza malo wodzie , w tym tygodniu dość niebezpieczne by było ...
Nie wiem no mam wrażenie serio ze źle cie pomierzył cos i obym miala racje !
Jedziesz tam juz ? -
Mordeczka wrote:Hmm no nie ciekawie Tygrysku być może lekarz nie powiedział z ilu komór zmierzył wody hmm kurczę no
Mam znajoma która ma w 30 TC afi 3 bo jej lekarz jedna komorę zbadał tylko a nie dwie bo czterech u nas moze juz malo byc bo w tym tygodniu ciąży jaki my mamy to juz nawet dwie zostają bo dzieci coraz większe a wód wiadomo mniej .
Pamietajcie patrzcie jak mierzą zawsze , każda ciemna komorę wokół dziecka wolna maja zmierzyć ! Bo 1 mm dużo juz zmienia tak samo z waga i wzrostem w ciąży dziecka jest wiec wszystko się bierze na poprawkę . Ale no wody sprawdzić trzeba , najwyżej zjebiemy wszystkie twojego
Lekarza za pomyłkę i stres dla was !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 18:48
-
No ja na szczęście nie muszę się zmuszać do picia. Piję duuuuużo wody (aż mąż się ciągle pyta co ja robię z tą wodą, którą on co chwilę przynosi z garażu), bo po prostu ciągle chce mi się pić Nawet nie wiedziałam, że to ma coś wspólnego z ilością płynu owodniowego. Trzymaj się Tygrysku i odezwij się jak będziesz coś wiedzieć. Na pewno wszystko będzie dobrze, więc staraj się nie stresować za bardzo. Trzymamy kciuki za Ciebie i Marcelka!
Hej Dmuchawiec! Fajnie, że się w końcu odezwałaś A jak Tobie się suwaczek przesunął! Kurde, to już 24 tygodnie, szok Ja się czuję jak słonica, ale co zrobić Jutro idę do szpitala i muszę zostać już do końca, mam tylko nadzieję, że długo mnie trzymać nie będą A Ty jak się czujesz?