STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona. Gratulacje chociaż wiesz dziewczynka to ta mniej pewna płeć do następnego usg :p ale życzę z całego serducha, chciałaś bardziej corunie?
Zakrecona no dla mnie krzywa to obowiązkowo pewnie ze lepiej iść. Wiesz tez bym poszla ba to 3d ale ostatnio tak cienko z kasa ze masakra..
Dmuchawiec ale długo cie nie bylo! Jak dzidziuś, niebieski czy różowy?? :)pewnie będziemy razem finiszowac w grudniu , tak czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:18
-
tygrys73 wrote:Ona. Gratulacje chociaż wiesz dziewczynka to ta mniej pewna płeć do następnego usg :p ale życzę z całego serducha, chciałaś bardziej corunie?
Zakrecona no dla mnie krzywa to obowiązkowo pewnie ze lepiej iść. Wiesz tez bym poszla ba to 3d ale ostatnio tak cienko z kasa ze masakra..
Dmuchawiec ale długo cie nie bylo! Jak dzidziuś, niebieski czy różowy??
No krzywa ogólnie obowiazkowo powinna być zrobiona 28-30 tydzień ale w Anglii to przecież wszystko na odwrót robią nie hehe dlatego późno bo późno w 32 zrobię ale lepiej późno niż wcale -
tygrys73 wrote:Ona. Gratulacje chociaż wiesz dziewczynka to ta mniej pewna płeć do następnego usg :p ale życzę z całego serducha, chciałaś bardziej corunie?
Dmuchawiec ale długo cie nie bylo! Jak dzidziuś, niebieski czy różowy?? :)pewnie będziemy razem finiszowac w grudniu , tak czuje
Powiem, że dla mnie było obojętne, najważniejsze, żeby zdrowe było, a płeć jaka by nie była, to i tak z całego serca pokochałam jużagniesja lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ona super ! Gratulacje na sto procent corunia potwierdzona będzie na polowkowym bankowo niech malusia rośnie zdrowa .
Dmuchawiec a no poszło poszło do przodu hehe , koncoweczka powoli się zbliża:)
A Ty jak się czujesz ? -
Dziewczyny czy to możliwe żebym po 24 h miała jeszcze na koniec okresu plamienie? Wczoraj niby się skończył, podpaska była czysta, może jedna kropla była, wieczorem były serduszka a dziś dopiero ok 15 mialam czerwone plamienie a takto przez cały dzień nic... I już nie wiem czy możliwe jest to ze okres czy jednak ta paskudna nadzerka?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny poszlam tylko pooglądać Marcela a okazalo sie ze mam za mało wód tylko AFI 7.zadzwonilam do mojego lekarza i jade do szpitala sprawdzić czy mi nie odplywaja. Kurwa czy ja nie moge miec jednego spokojnego miesięca ciąży??nawet nie wiem co mnie czeka..trzymajcie sie a ciężarowki zmuszać sie do picia!!