STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cieszy się bardzo Mordeczko i już się nie może doczekać, ale również boi się nowej sytuacji, czyli ma tak samo jak ja
Od tygodnia Zakręcona piję herbatkę z liści malin, łykam olej z wiesiołka i nawet współżyjemy i póki co nic się nie przyspieszyło, nawet brzuch mi się jeszcze nie obniżył Na razie Dawidkowi się nie spieszy
Spadam Laski na ostatni, pożegnalny seksik, dłuuuuuugo nie będzie nam dana ta przyjemność, więc trzeba korzystać Odezwę się ze szpitala, trzymajcie sięi trzymajcie za nas kciuki -
Dea powinnas wpisać pierwsza .
Ale mimo wszystko i tak bardzo wysoka ...
Agniesja no liście malin podobno pić juz można od 35 tyg i wiesiołek lykac: D
W każdym bądź razie to podobno nie przyspiesza porodu a wiesiołek większy poślizg przy nim a liście malin lepiej ukrwiaja macicę czy cos takiego a po jakiś sporym czasie picia dopiero działają lekko przyspieszajaco . Może będziesz miała łatwiejszy poród i o a to tez ważne hehehe
Kochana oj to zapodajcie sobie seksik dokładnie !
Uciekam lulki , dobrej nocki :*:* -
Wiem i to od dawna:P chyba od 13 tygodnia:)
Chłopczyk:-D
Julek
byłam 13.08 na połówkowym 540g niecałe i ok, 21 cm daje o sobie znać każdego dnia coraz bardziej:P
Tygrysku kiedy ty masz termin , przepraszam jeśli już pytałam ale nie pamietam,
mało siedze przy komputerze, pozatym mamy nadbudowę,więc niech u mnie nie pada.. błagam.. mamy ambintne plany wprowadzić się przed narodzinami:D zobaczymy jak wyjdzie tylko aby nie padało:P
Tygrysku to że masz mokro nie znaczy ze to wody, ja takze czesto tak mam a wszystko jest dobrze, mam nadzieje ze wszystko okaze sie u Ciebie w porządku.
Ja takze staram sie pić dużo płynów najlepiej 2,5 dziennie minimum ale nie zawsze wychodzi.
Aga to juz do szpitala a to coś nie tak jest ze tak wcześnie?
Taką słodką słonicą jesteś ale już nie długo i ja taka będę.
Ja żyje sobie, chodze na ćwiczenia dla kobiet w ciąży, świetna sprawa polecam:) ogolnie nie narzekam na swoje samopoczucie , oprocz kosci ogonowej ktora czasami daje mi znać o sobie.. pozatym w sierpni facet stuknął nas w tył wiec byłam w szpitalu kontrolnie sprawdzić czy wszystko dobrze - na szczescie wszystko bylo w porządku, czas leci nie ubłagalnie za chwile bedzie grudzien ...
Dea bądź silna i nie poddawaj się! trzymam kciuki za Ciebie! -
Jeszcze się nie odezwała. Cały czas czekamy
Dmuchawiec na pierwszej stronie Tygrysek nam zrobiła suwaczki z terminami porodu tam możesz sobie zobaczyć na kiedy Tygrysek ma tp
Jak wróci to Tobie też może taki zrobić.
Wystarczy że podasz termin porodu i imię dziecka też to odnotuję w suwaczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 09:47
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs