STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej laski ! Ale moja Mama nic nie dala jej , przecież nie jest pierdolnieta:)
Wiadomo ze pilnuje wszystkiego .
Mala ma 2 lata i jest okropnie rozpieszczona przez rodziców , oni pozwalają jej na wszystko ! Zniszczy to kupia sobie bo maja od chuja kasy a moja Mama Ja gania i nie pozwala i ona testuje wytrzymalosc nasza .
Z tabletem była taka sytuacja ze mała była w kuchni odgrzac mi zupe bo Ja poprosilam a Ja robilam zamówienie w internecie i wiedziałam przy stole na drugim końcu pokoju a tablet podlaczylam jak najdalej tam gdzie kontakt zakryty mniej więcej był . Na szafce takiej i ona go przyuwazyla mowie nie ruszaj bo spadnie a ona niby odeszła , nagle przybiegla i mi jeb ręką zrzuciła tablet a on o rog szafki i szybka pękła . Nie zdarzylam do niej dobiec na drugi koniec pokoju z brzuchem w 8 miesiącu ciąży , wiadomo !
Tak się wkurwilam i wydarlam ze mała się a poplakala Ja razem z nią z nerw ... Masakra normalnie dzisiaj . -
czyli specjalnie.... to skoro tyle hajsu maja to teraz musza odkupic i koniec... to ze u nich moze wszystko niszczyc nie znaczy ze u innych tez i musza sie liczyc z tym ze musza odkupic to co ona zniszczy,... nie odpuszczaj tego[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nie odpuszczam, bron boże .
Wiecie jej mama to moja szefowa i mojej mamy generalnie wiec trochę chujowo no ale nie odpuszcze bo to nie pilot od TV ... właśnie Mama poszła Mała na dol sprowadzić i jej powie wszystko co zrobiła i ustalić co i jak bo Ja to mega źle się czuje , brzuch mnie boli wiec wolalam nie schodzić na dol , jak cos do niej zadzwonie .
Tak mała na złość robi dokładnie -
Girl25 wrote:Nie myśl juz o tym bo brzuch cie z nerwów boli. Myśl o swoim dziecku i o jego dobru i zdrowiu bo to jest teraz najważniejsze
Polozylam się właśnie , wzielam nospe i magnez ( jak to jedna dziewczyna powiedziała na pazdziernikowych. " zestaw narkomana" hehehe )
Oby przeszło .