STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona co za mała złośnica...skąd sie biorą takie dzieci..a raczej jak rodzice je wychowują... jak opisałaś te sytuacje to sama się zdenerwowałam...ale musiałas byc wkurzona..
Dea wcześnie test robiłaś, powinnaś poczekać do 14 dpo, ja przynajmniej robiłam.
Nie poddawaj się jeszcze i zrób test jeszcze raz za kilka dni. -
Dea w tym dniu miał ci prawo nie wyjśćnawet jesli zaszłas...
Kochane ja dziś koszmar przezylam. Sprawdzanie czy nie odpływaja wody polega na tym ze robią coś w ci**e i to boli tak okropnie ze sie darłam po czym leciała mi strumieniem krew po nogach niby to z nadzerki...lekarz mi się kazał uspokoic aleja kurwa jestem w ciazy a mi się krew leje!!!ledwo moge chodzic . Na cale szczęście odplywu wód nie ma. -
Tygrysiak ! :o jak to cos takiego Ci robili , to co oni robili ????
Ja miałam sprawdzane w 22 tc czy nie odpływają wody i wzięli pasek taki , włożyli palce do szyjki z paskiem i kazali mi kaslac bo wody wylatują przy kocha dniu , kaslaniu jak się Sącza ...
Co za dupki ci to robiły ? :o jejku dobrze ze wszystko z wami ok .
Dmuchawiec kochanie Ja poplakalam się z nerw i myslalam ze pol domu rozniose ! Dlatego się tak z nerw wczoraj mega źle czulam a Oskar kopnął trzy razy lekko w dzień tylko -
Ja już sobie dzisiaj wszystko usmażyłam żeby "naszło" jutro tylko podgrzeję usmażę rybki poprzekładam i gotowe
Ale dzidziol jest dzisiaj aktywny a dopiero co sobie powiedziałam na głos że sobie śpi a już brykaZakręconaOna lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
A dzisiaj niby ok a jednak taka umeczona byłam .
Od rana przychodnia , potem do Cioci pojechalam , zaliczylam sklep i kupilam małemu jeansy , sweterek i kombinezon z polaru na jesień ! Ah jaki piękny mowie Ci . a potem polezalam na lezaku trochę , kawka , gadka i wrocilam do domciu . Usnelam z upału i ze zmęczenia . Potem kąpiel , kolacja i właśnie z Mama oglądaj TV i niedługo spać .
A tobie ? -
Tilapia to bardzo dobra rybka ja muszę się odstresować na weekendzie i też zrobić coś dobrego do zjedzenia teraz właśnie piję kawkę przed pracą.\
Girl bardzo długo się już staramy raz intensywniej raz mniej intensywnie tylko, że przeszłam bardzo ciężką operację w wieku 17 lat i wtedy mi powiedziano, że mogę mieć problemy z zajściem w ciąże. owu nie było wtedy co napisała werni bo jak widać po wykresie mam zaznaczoną owu potwierdzoną monitoringiem. to mój pierwszy cykl z clo.
Tygrysku współczuje.
Dmuchawiec jak się nic nie zmieni to test zrobię w poniedziałek może. Na razie objawów nie mam żadnych ani na @ ani na fasolke. -
Mi też jakoś w miarę dzień przeleciał
Cieszę się bo mąż w końcu dzisiaj na ostatnią nockę poszedł i weekend będzie nasz
Trochę się dzisiaj przerobiłam i brzuch mnie bolał poleżałam odpoczęłam i przeszło no i coś mnie tknęło (głupia ja) i sprawdziłam sobie szyjkę i była otwarta na opuszek środkowego palca ale później już była ok czy jest możliwe że szyjka się lekko otworzy podczas ciąży i później się zamknie tak jak podczas trwania cyklu ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Mi też jakoś w miarę dzień przeleciał
Cieszę się bo mąż w końcu dzisiaj na ostatnią nockę poszedł i weekend będzie nasz
Trochę się dzisiaj przerobiłam i brzuch mnie bolał poleżałam odpoczęłam i przeszło no i coś mnie tknęło (głupia ja) i sprawdziłam sobie szyjkę i była otwarta na opuszek środkowego palca ale później już była ok czy jest możliwe że szyjka się lekko otworzy podczas ciąży i później się zamknie tak jak podczas trwania cyklu ?
Wiesz co Ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza Ja sprawdzić jednak
Ale na pewno nie może się zamknąć i otworzyć to pewne ani na odwrót:)
Ja kiedyś miałam taka sama akcje ok 20 tyg ze sobie sama sprawdzilam szyjke i miałam wrażenie ze rozwarcie jest poszlam dla pewnosci do lekarza okazało się ze musiała smyrnac miedzy ścianką a szyjka bo ona mega zamknięta ale opiernicz dostała srogi za gmeranie: ( i więcej nie powtorzylam tego .
I kochana no oszczedzajmy się no :> klap w tyłek ci się należy: p