X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona co za mała złośnica...skąd sie biorą takie dzieci..a raczej jak rodzice je wychowują... jak opisałaś te sytuacje to sama się zdenerwowałam...ale musiałas byc wkurzona..

Dea wcześnie test robiłaś, powinnaś poczekać do 14 dpo, ja przynajmniej robiłam.
    Nie poddawaj się jeszcze i zrób test jeszcze raz za kilka dni.

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea w tym dniu miał ci prawo nie wyjśćnawet jesli zaszłas...
    Kochane ja dziś koszmar przezylam. Sprawdzanie czy nie odpływaja wody polega na tym ze robią coś w ci**e i to boli tak okropnie ze sie darłam po czym leciała mi strumieniem krew po nogach niby to z nadzerki...lekarz mi się kazał uspokoic aleja kurwa jestem w ciazy a mi się krew leje!!!ledwo moge chodzic . Na cale szczęście odplywu wód nie ma.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm współczuję Tygrysku musiało strasznie boleć dobrze że wody nie lecą...
    Kiedy wychodzisz kochana ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze mi nie powiedzieli :( wolałabym mieć jeszcze jedno usg dla pewności..

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie kochana lepiej się upewnić na 100 % niż później czegoś żałować

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku to powiedz im ze chcesz usg jak sami tego nie zaproponują. Ojj ja mam nadzieje ze nie będę musiała tego przeżywać to co ty... Sama bym się stresu najadla przez ta krew...

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysiak ! :o jak to cos takiego Ci robili , to co oni robili ????
    Ja miałam sprawdzane w 22 tc czy nie odpływają wody i wzięli pasek taki , włożyli palce do szyjki z paskiem i kazali mi kaslac bo wody wylatują przy kocha dniu , kaslaniu jak się Sącza ...
    Co za dupki ci to robiły ? :o jejku dobrze ze wszystko z wami ok .

Dmuchawiec kochanie Ja poplakalam się z nerw i myslalam ze pol domu rozniose ! Dlatego się tak z nerw wczoraj mega źle czulam a Oskar kopnął trzy razy lekko w dzień tylko :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do clo to jasne ze parę dni później lub wczesniej może owulacja wystąpić tak ok +/- 2 dni

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku ale się dzisiaj marchwi natarłam. ;) przygotowałam sobie warzywka a jutro robię rybkę po grecku. ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Ojejku ale się dzisiaj marchwi natarłam. ;) przygotowałam sobie warzywka a jutro robię rybkę po grecku. ;)
    Mmmm mmmm ! Za mną rybka chodzi od poczatku ciąży a zapominalam o niej ciągle !
    Chyba sama jutro zrobię:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już sobie dzisiaj wszystko usmażyłam żeby "naszło" jutro tylko podgrzeję usmażę rybki poprzekładam i gotowe ;)
    Ale dzidziol jest dzisiaj aktywny a dopiero co sobie powiedziałam na głos że sobie śpi a już bryka :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz Mamie powiedzialam , ze rano idziemy na zakupy i robię rybę po grecku lecz Ja uwielbiam ze śledzia rybke , ryby dorsza tez lubię bardzo ale ze śledzia bardziej .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo że każdy robi z takiej ryby jaka mu najbardziej smakuję :)
    Ja jutro pierwszy raz będę miała z Tilapii zobaczymy co to za rybka :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to daj znać jak smakuje z nią robione:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że dam znać :)
    A jak dzisiaj dzionek minął ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj niby ok a jednak taka umeczona byłam .
    Od rana przychodnia , potem do Cioci pojechalam , zaliczylam sklep i kupilam małemu jeansy , sweterek i kombinezon z polaru na jesień ! Ah jaki piękny mowie Ci . :) a potem polezalam na lezaku trochę , kawka , gadka i wrocilam do domciu . Usnelam z upału i ze zmęczenia . Potem kąpiel , kolacja i właśnie z Mama oglądaj TV i niedługo spać . :)

A tobie ? :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tilapia to bardzo dobra rybka ;) ja muszę się odstresować na weekendzie i też zrobić coś dobrego do zjedzenia :) teraz właśnie piję kawkę przed pracą.\

Girl bardzo długo się już staramy raz intensywniej raz mniej intensywnie tylko, że przeszłam bardzo ciężką operację w wieku 17 lat i wtedy mi powiedziano, że mogę mieć problemy z zajściem w ciąże. owu nie było wtedy co napisała werni bo jak widać po wykresie mam zaznaczoną owu potwierdzoną monitoringiem. to mój pierwszy cykl z clo.

Tygrysku współczuje.

Dmuchawiec jak się nic nie zmieni to test zrobię w poniedziałek może. Na razie objawów nie mam żadnych ani na @ ani na fasolke.

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też jakoś w miarę dzień przeleciał :)
    Cieszę się bo mąż w końcu dzisiaj na ostatnią nockę poszedł i weekend będzie nasz :)
    Trochę się dzisiaj przerobiłam i brzuch mnie bolał poleżałam odpoczęłam i przeszło no i coś mnie tknęło (głupia ja) i sprawdziłam sobie szyjkę i była otwarta na opuszek środkowego palca ale później już była ok czy jest możliwe że szyjka się lekko otworzy podczas ciąży i później się zamknie tak jak podczas trwania cyklu ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to fajnie Dea że jadłaś tilapię przynajmniej mam jakąś recenzję :) No i niestety obajwy na małpę mogą być takie same jaki na fasolkę ciężko to niestety stwierdzić :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Mi też jakoś w miarę dzień przeleciał :)
    Cieszę się bo mąż w końcu dzisiaj na ostatnią nockę poszedł i weekend będzie nasz :)
    Trochę się dzisiaj przerobiłam i brzuch mnie bolał poleżałam odpoczęłam i przeszło no i coś mnie tknęło (głupia ja) i sprawdziłam sobie szyjkę i była otwarta na opuszek środkowego palca ale później już była ok czy jest możliwe że szyjka się lekko otworzy podczas ciąży i później się zamknie tak jak podczas trwania cyklu ?
    Mordeczko nie sprawdzaj kochana sobie szyjki sama juz .
    Wiesz co Ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza Ja sprawdzić jednak
    Ale na pewno nie może się zamknąć i otworzyć to pewne ani na odwrót:)
    Ja kiedyś miałam taka sama akcje ok 20 tyg ze sobie sama sprawdzilam szyjke i miałam wrażenie ze rozwarcie jest poszlam dla pewnosci do lekarza okazało się ze musiała smyrnac miedzy ścianką a szyjka bo ona mega zamknięta ale opiernicz dostała srogi za gmeranie: ( i więcej nie powtorzylam tego .
    I kochana no oszczedzajmy się no :> klap w tyłek ci się należy: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ