STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Może masz rację JUŻ WIĘCEJ NIE BĘDĘ TEGO ROBIĆ !! Zjebka mi się należała..
Eeej widziałaś te akcję na kwietniówkach 2016 o coś się pokłóciły i nasza Alicja92 z naszego drugiego wątku zmieniła nazwę wątku na Kwietniowe Jadowite Żmije a te inne się na niej odegrały i postanowiły założyć nowy wątekGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dea28 wrote:Mordeczka chodzi o to, że jak na razie nie mam na nic objawów. a przeważnie przed małpą mam takie "bulgotanie" w podbrzuszu ze 3 dni wcześniej.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Nie ?! :o nie widziałam: o aż zaraz wezme i sobie podejrze. Ah te dziewczyny co dochodzą na forum ostatnio coraz gorsze się robią serio ;/
Mordeczko przepraszam , nie chciałam ,żebyś odebrała to jako zjebke , moje wymadrzanie się czy cos:) Ja tylko tak powiedzialam i swój przykład pisalam , ze Ja dostałam zjebke za to ale co jak co uważam ,ze nie powinno się gmerac tym bardziej ze sama ten błąd zrobilam raz właśnie . coby nie uszkodzić nic
Ja tak z dobrego serduszka: *Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 21:47
-
ZakręconaOna wrote:Nie ?! :o nie widziałam: o aż zaraz wezme i sobie podejrze. Ah te dziewczyny co dochodzą na forum ostatnio coraz gorsze się robią serio ;/
Mordeczko przepraszam , nie chciałam ,żebyś odebrała to jako zjebke , moje wymadrzanie się czy cos:) Ja tylko tak powiedzialam i swój przykład pisalam , ze Ja dostałam zjebke za to ale co jak co uważam ,ze nie powinno się gmerac tym bardziej ze sama ten błąd zrobilam raz właśnie . coby nie uszkodzić nic
Ja tak z dobrego serduszka: *ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
No to cieszę się bo juz się wystraszylam , ze znów ktoś mnie mógł źle odebrać .
Ja wiem , ze czasem jestem taka , ze moje słowa są odbierane jako opierdziel , wymadrzanie się czy cos ale bron boże laski:)
Bardziej chce komuś pomoc , ostrzec jeżeli sama juz mam takie cos za sobą , wesprzeć czy doradzic . Czasami źle dobieram słowa ale staram się robić to tak by nikogo nigdy nie urazić .
Pamietajcie proszę :* nie odbierajcie mnie w zły sposób .
Kochane uciekam spać ,dobrej nocy :* -
Dea28 wrote:Tilapia to bardzo dobra rybka ja muszę się odstresować na weekendzie i też zrobić coś dobrego do zjedzenia teraz właśnie piję kawkę przed pracą.\
Girl bardzo długo się już staramy raz intensywniej raz mniej intensywnie tylko, że przeszłam bardzo ciężką operację w wieku 17 lat i wtedy mi powiedziano, że mogę mieć problemy z zajściem w ciąże. owu nie było wtedy co napisała werni bo jak widać po wykresie mam zaznaczoną owu potwierdzoną monitoringiem. to mój pierwszy cykl z clo.
Tygrysku współczuje.
Dmuchawiec jak się nic nie zmieni to test zrobię w poniedziałek może. Na razie objawów nie mam żadnych ani na @ ani na fasolke.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny ratunku!! Wczoraj dala sobie ten żel conceive plus, dopiero po jakiejs pół godzinie był stosunek, długi może przy końcu trochę ostry, ale czułam przyjemność i ogólnie było ok, a po wyjściu mialam chwilowe jednorazowe krwawienie... Dosłownie krwawienie... Dalej mam chwile ze pobolewa mnie lewy jajnik, co to moze byc? Dalej nadzerka? Czy zas jakas torbiel i mój po prostu na nią trafiał... Nienawidzę swojego organizmu!![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Niby jestem umówiona na czwartek to może wystarczy? To niby dopiero 6 dc ( wczoraj był) jeszcze spróbuję jutro serduszkowac i zobaczymy... Czy się powtórzy...
Dea to ja tego podpisu nie widzę, może nie zaznaczylas ze inni uzytkownicy moga widziec twoje notatki i dni serduszkowania? bo jesli tak to nikt tego nie bedzie widzial oprocz Ciebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:20
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dea Ja płyn w zatoce miałam nawet do 6 dni po owulacji hehe:)
Girl to poczekaj ale może nie forsuj swojego organizmu sprawdzając czy znów będzie leciało , no nie wiem jak chcesz . kurcze może to faktycznie ta posrana nadzerka albo nie wyczyscilo cie jeszcze całkowicie po okresie jak to dopiero 6 dc bo torbiel to raczej by nie pękł tak mię fajnie i przede wszystkim zwijalabys się z bólu -
ZakrecOna masz racje, moze do czasu wizyty nie bede go forsowac, albo chociaz dam spokoj do niedzieli... Mam nadzieje ze to nie nadzerka bo chyba sobie strzele w łeb... ostatnio przed @ chyba, nie mialam ani grama krwi tylko wtedy to bylo delikatne serduszkowanie, to moze to nie to paskudztwo? a co do wyczyszczenia to mozliwe ze nie wyczyscilo mnie do konca bo mialam wyjatkowo krotką @... nie dosc ze tylko w sobote mialam krwawienie takie prawdziwe, w niedziele niby tez troche ale jednak mniej, a pozniej to juz tylko plamienia, a zawsze moj okres trwa 4 dni, a teraz wyszlo na to ze normalnego krawienia bylo tylko 2 dni..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]