STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
E nie może być ostra... Nie lubię zimy.
Dziewczynki, chyba wyleczylam nadzerke . Chyba bo wczoraj podczas przytulanka nie miałam ani grama różowego śluzu. Jak pojadę 3 do ginekologa to będę wiedziała na 100% jak jest juz mała to może da mi ostatnia dawkę solcogynu i ja załatwię na amen chociaż na czas starań i porodu[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Siemka !
Girl no to fajnie by było:) powodzonka Kurcze wgle wkurzylam się bo miałam mieć wizytę 1/2 września u mojej lekarki tu w PL na NFZ , mowie a wezme skierowanie na badania to zrobię za darmo wiadomo , szyjkę sprawdzi i ogólnie tak bo ostatnio widziałam się z nią w 13 tc bo później na urlopy skubana sobie lazila a Ja juz w 20 wyjechalam . Wczoraj dzwoni Pani z przychodni , ze ona znów odwolala wizytę i będzie w połowie września: o
W końcu się wkurzylam i mowie" przepraszam bardzo czy ta lekarka kiedyś pracuje ? Ja mam TP na październik a do niej próbuje się od kilkunastu tygodni dostać , jak do jakiegoś renomowanego chirurga normalnie w Warszawie , to chyba jakieś żarty"
Kazała dzisiaj dzwonić żeby umówić się na polowe września .
No kurwa ona 2 razy w miesiącu pracuje tylko a kiedyś co 2 dzień była ...
Jak dziś za późno będzie wizyta to IDE do norma!niego lekarza po skierowanie , on zawsze mi wypisuje . -
Dea28 wrote:weś co to za lekarz
Pamietam jak 3 lata temu dala mi skierowanie do szpitala do siebie do innej miejscowosci , prawie 50 km dalej i Ja pojechalam a ona wgle mnie olala i jak pr9silam o jej konsultacje to ona do lekarzy ze mnie nie zna ... jebana -
Ja poszlak dwa razy jak była u Nas w miejscowosci znów po 2 latach , jedynie co poszlam po to , żeby skierowanie na badania wziac w pierwszym trymestrze bo to jednak kwestia ponad 300 zł była a nie jestem może biedna ze tak powiem ale nie sram tez kasa zeby szastac jak mam mozliwosc za darmo wiadomo:)
A później znów olewala wszystko .
Teraz olewam ja i chórze prywatnie jak w pl jestem ale znów chciałam iść po skierowanie ale w sumie w dupie z nią , pójdę do zwykłego lekarza , on mi wypisze bo mocz , morfologia i TSH każdy może mi wypisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:41
-
No lekarz z niej że ja pierdole więcej jej nie ma jak jest.
Idź do rodzinnego na pewno Ci wypiszę.
Dzień dobry wszystkim w deszczowy poranek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 09:35
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Cześć dziewczyny. To jest parodia ze odwołuje sie wizyty pierwsze słyszę!!jak juz to wcześniej sie mówi ze lekarki nie będzie!
Ja dziś dziewczyny mam usg na nfz to sprawdze tą nereczke.zastanawiam sie czy tego usg nie zrobic sobie tylko na nfz. Tego co ma byc kolo 30tc -
Nie Mordeczko dziś mam po prostu połowówkowe z nfz a przy okazji powiem lekarzowi zeby dokładnie obejrzal nerke. A potem nastepne usg w 30tc pojde chyba tylko na nfz bo tak to u mojego lekarza za usg z wizyta dam 250zl. Jednorazowo to bardzo duzo..
-
Kochana Ja ide teraz 5 na USG właśnie to trzeciego trymestru 28/29-32 jakoś tak i Ja mam fanaberie żeby iść na 3D tam na Radwańska to za place 250 zł ale normalnie jakbym miala iść na zwykle 2D tez ok 200 zł bym zostawiła wiec doplace i mam lepsze i plytke super a na Nfz nie mam co liczyć bo jebana zamiast być to urlopuje się 10 miesięcy na 12 pracy ... jak masz możliwość na NFZ to korzystaj kochana korzystaj
Umowilam się właśnie jutro na 9 rano do zwykłego lekarza i wezme skierowanie a w czwartek na badania , w piątek wyniki i będę spokojna .
Ta krzywe muszę zrobić bo kuzwa w Anglii jak ktoś ma dobry wynik glukozy z krwi nie robią krzywej a to wcale nie oznacza braku cukrzycy ciazowej . Chociaż wielka nadzieja żyje ze nie będę jej miała.
Jej wróciłam z zakupów i juz mi kręgosłup w dupsko wchodzi ... Robię dziś zamówienia w tej aptece w końcu do końca bo co rusz cos dokladam tam -
Czesc Dziewczynki:) wpadłam do Was zobaczyć co słychać
Aga ty prawie na wylocie jestes ale ten czas sie posunął, jak sie czujesz?
Mordeczko widze że brzusio widoczny u Ciebie:)
Tygrysku ,Zakręcona kurcze wasze suwaczki takze sie posuneły...
Jak sie czujecie?