STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też w terminie :p co prawda bylo już ustalone i tak na ten dzień CC, ale na 14.00, a mama zaczęła rodzić o 6.00 i mnie wyjęli elegancko, nie musiałam się przeciskać
u nas sie ostatnio w przeciągu 2 lat urodziło się 3 chłopców i wszyscy przenoszeni 6-7 dni. i oczywiście ponad 4kg..O.O
Laski patrzcie jakie cudo dostanę od kuzynki (urodziła w grudniu) i jeszcze ma 2 na rozmiar 62 i 68 jeden kremowy drugi czekoladowy ii jeszcze jeden do fotelika. bardzo się cieszę. z h&m i smyka, tylko po jej dzieciaczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:48
Dea28, agniesja lubią tę wiadomość
-
A ja nie wiem czy urodziłam się w terminie czy też przed Wiem tylko, że byłam cała zielona, bo okręciłam się pępowiną.
Nasz klimat się niestety ociepla i pewnie już niedługo będziemy mogli pomarzyć o śniegu w zimie, czy mrozie. Ja na razie nie mam żadnych grubszych rzeczy na zimę, jak będzie trzeba to pożyczę od koleżanki, ona też rodziła we wrześniu, ale rok temu i też ma chłopaka -
Ja też jakoś wcześniej się urodziłam ale nie wiem ile :p i była cesarka. Z kolei znajoma niedawno urodziła tez dziewczynke tylko troszkę po terminie bo miała być z 23.06 a jest z 28.06 także nie wszystkie to wczesniaki :p[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja tez urodzilam się w terminie wiec należą do niespieszacych się haha: D
Agniesja dokładnie ! Ja tez żałuje ze te czasy co kiedyś my mogliśmy przeżyć nie będą dotyczyć naszych maluchow ! to było cos .
Wiecie Ja slyszalam ze mamy w tym roku właśnie mieć meeeega ostra zime ale czy taka będzie to się okaże