STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój D będzie za miesiąc na 90 % wiec będzie i na poród akurat !
Potem wróci po 2 , 3 tygodniach na chwile do UK i albo juz z Nami jak uda mi się wszystko pozalatwiac dużo szybciej i jak nie dostanie wolnego na święta albo sam wróci i przyjedzie na święta jak wolne będzie i po nowym roku razem juz wraca my:) to się okaże , najważniejsze ze Misiak na ta chwile duże prawdopodobieństwo jest , ze będzie przy porodzie .
Trochę chaotycznie napisalam , bo podjarana tym mega jestem ! HhahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 20:33
-
Mordeczka wrote:Dzień dobry.
Ona być może to jest od tegotygrys73 wrote:Tak, jak najbardziej lactovaginal. ALe jak skończysz brać to poobserwuj się, żeby nie było, że wody się sączą.
Trochę mnie uspokoiłyście
Wczoraj ostatnią globulkę zażyłam to będę przez najbliższe kilka dni obserwować czy nadal coś leci. -
ZakręconaOna wrote:Ja juz ona ci na innym wątku pisalam , ja od luteiny mam zwykłej zawsze potok wodnistego śluzu ...
Mordeczka wrote:Dokładnie tak jak Tygrysek mówi teraz się poobserwuj
Ale to od jutra, bo dziś jeszcze pewnie ten lactovaginal może wypływać/ -
Kochana ten lek może na ciebie przez kolejny miesiąc tak wpływać nawet jeśli chodzi o śluz:) a może tydzień np. Tylko także spokojnie . Ja miałam utrapienia ze śluzem wodnistym po luteinie aż 2 miesiące , miesiąc spokoju i ostatnio znów zaczelam brać i od nowa polska ludowa , do porodu nie pozbędę się juz tego uczucia wilgoci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 10:44
-
ZakręconaOna wrote:Kochana ten lek może na ciebie przez kolejny miesiąc tak wpływać nawet jeśli chodzi o śluz:) a może tydzień np. Tylko także spokojnie . Ja miałam utrapienia ze śluzem wodnistym po luteinie aż 2 miesiące , miesiąc spokoju i ostatnio znów zaczelam brać i od nowa polska ludowa , do porodu nie pozbędę się juz tego uczucia wilgoci
W ogóle na nowo podbrzusze zaczęło mnie boleć i się zastanawiam czy nie termin @ byłby teraz.. -
Ona możliwe, ze termin malpiszona mniej więcej wypadalby , policz sobie:)
No to jak za dwa tygodnie masz ginekologa to pewnie , poobserwuj się i później badanko:)
Ja mam wizytę za 11 dni:) ciekawa jestem jak moja zelazna szyjka , niedozdarcia haha