STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdyby cos to Ci pessar zaloza ale szyjkę masz piękna: ) musisz dużo leżeć i najlepiej magnez bierz i ona wtedy będzie się regenerowala .
A bo dzisiaj miałam wrażenie ze się posikakam , uda mokre i cala cipka mokra , głębiej jak sprawdzilam to śluz gesty biały , wiadomo po luteinie może być
A szlam do kąpieli wiec nago byłam ... Zrobilam test pH z moczu i wyszło 9 aż po dwóch h i kąpieli zrobilam znów i wyszło 8,5 wiec za dużo dużo. .. Dzwonilam do mojej ginekolog i kazała przyjechać do siebie do szpitala ale ode mnie to kawał drogi ok 80 km a Ja auta nie mam ... A tluc się teraz pociągami i autobusami to masakra jakas . Mam szpital bliżej od siebie ale kuzwa maja dziwne mega robienie badan bo tylko w tyg , poloza mnie i dopiero w poniedziałek zbadaja a takto w domu mogę być . Wkładka nie jest mokra jakas wiec nie wiem sama juz . Stwierdzilam ze chyba będę się obserwować dziś i jak cos to jutro pojaze ale oby hic nie było. -
No właśnie dlatego siedze sobie , robię pazurki . Zaraz IDE na strych po ciuchy dla małego , poprasuje i spakuje torbe do szpitala w razie w , porobie co miałam porobić i w tym vczasie będę się obserwować. Mam nadzieje ze to śluzu masa bo juz miałam nie raz wodnisty mega no ale nigdy mi nie pocieklo aż po udach albo mocz nie trzymalam dziś i chlaplo ale to pH w chuj dziwnie wysokie
-
Mama się szykuje dokładnie bo czy teraz czy za 2 tyg czy za 4 to lepiej byc naszykowana niż zostać z niczym .
Możliwe ze poradziłby sobie , sadze ze szybko by sterydy podali i podtrzymali z tydzień ale nie kraczemy obserwacja pełną gęba bedzie -
Sytuacja ok na razie . Na ta chwile cos mnie brzuch pbolewac leciutko zaczyna kolo jelit .
Wgle co do pepco i kocykow z kapturkiem to mówisz o recznikach kochan@ chyba:) a wyglądają jak kocyki . Ja ostatnio za 14 zł kupilam piękny polarowy kocyk małemu w pepco właśnie plus taki delikatny miziany za 20 zł: D -
Reczniki tez sa, ale ja kupilam kocyk z kapturkiem, mieciuchny taki i milutki. Tez na początku sie dziwilam bo pierwszy raz widziałam taki ale jest napisane Kocyk. I jeszcze kupie drugi właśnie ten miziany co piszesz za 20zl.
I co, bierzesz jakas nospe czy nic?