STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm u nas jutro rocznica ślubu, drugaaa i chyba mąż chce mnie dzisiaj gdzieś zabrać na kolację, A póki co siedzę nad pracą I czasem dla pocieszenia wchodzę poglądać wózki, foteliki itp. na necie :p
A wy? Mordeczka to pewnie śpi po balandze -
Kochana wspolczuje , mnie zacznie się tez wrzesień , październik robienie prac do szkoły semestralnych , na samo urodzenie małego hahaha ale do grudnia mam czas wiec dam rade jakoś przy maluszku:)
Ja mam dziś masę roboty z wczoraj z ciuszkami , pakowaniem do szpitala i prasowaniem .
Mmmm rocznica , super ! to jutro życzenia będą : *
A Mordeczka bankowo odsypia hihi -
Ojj żeby tylko dużo spały te nasze dzieciaki ;P Hehe faaajnie, zazdroszczę ci już tego prasowania, a jednocześnie się boję jak pomyślę, że Ty już niedługo rodzisz
Agniesja nam się coś długo nie odzywa, ciekawe kiedy ją wypuszczą z maluszkiem -
Tez mam nadzieje , ze niedługo Agniesja się odezwie i zaprezentuje nam swojego skarba !
Tygrysku a Ja się jakoś nie boje hihi , lajtowo podchodze do porodu ale tak dziwnie ze zaraz kolejny współlokator mały będzie za którego będę odpowiedzialna i wgle ze beze mnie sobie nie poradzi ah. zmiana o 180 stopni
Kuzwa przed chwila w ciągu 15 minut miałam 4 skurcze potem poszlam do WC i mega okresowy na ok 30 sec był . Szok ...
A teraz spokój wiec pije herbatke .
-
Zobaczymy która będzie miała rację.
Ja z 18tki wróciłam przed 3 a dzidziol sobie imprezę urządził do 4
Ja oczywiście już nie śpię od 6 bo mnie pełen pęcherz obudził
Zakręcona czyżby coś się działo tfu tfuGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Na pewno będzie u każdej z Nas wszystko ok , bólu wgle się nie boje bo tak jak mówisz się przeżyje , bolec będzie na pewno a nic panika nikomu nie da bo urodzić i tak musimy i tak:)
Skurcze juz nie pojawiły się , miałam ich 8 dzisiaj ale juz spokój .
Poprasowalam , kuzwa od 13 to robilam: o mam ciuszkow multum dosłownie ... Zaraz dalej ruszam z robota . Obiadek zjadlam to odpoczne , kręgosłup wgle niewspomne ... odpada -
Biedna jesteś już z tym brzucholkiem ale wszystkie nas to czeka. Mnie już też zaczynają boleć plecy, ostatnio podrósł mi brzuch. Tak mi skokowo rośnie. Ale na pocieszenie dzisiaj przyjeżdza kuzynka właśnie z 3 kartonami ciuszków i innych akcesoriów dla malucha więc dam wam potem znać. Zakręcoona teraz przygotowujesz tylko 56 i 62 czy za większe też się wzięłaś?
-
Kochana mam większe jeszcze na 68 ale je zostawiłam w worku i na szafie leżą , będą czekać bo 68 to Ja na wiosnę założe dopiero. Popralam i poprasowalam wszystkie 56-62 bo nawet jak mały będzie miał 58 to wejdzie i w to i w to:) zresztą wiesz jak dzieci rosną szybko:)
Pokaz brzucholka
Mnie kręgosłup całkiem niedawno zaczął bolec ale wiadomo nie nosze tam nikogo lekkiego hehe a pozatym brzuch urósł to juz ociężały kręgosłup , późno wydelo mnie to i zaczęło bolec późno . -
Mordeczka wrote:Ooj to będziesz miała co robić Tygrysku A Ty Zakręcona nie szalej odpocznij robota nie ucieknie ;*
Ale spokojnie Ciocie odpoczywam ile się da hihi nie przemeczam się chociaż dziś ciężko dzień co prawda i dodatkowo pogoda śpiącą hihi . Na noc zrobię sobie kąpiel relaksujaca kręgosłup , to na bank ! :p -
Ja na razie też nie narzekam na ból pleców bo ich na razie nie mam.
Ja w tym tygodniu muszę zobaczyć ciuszki po siostrzenicy bo miała dużo beżowych białych śpioszków kaftaników bodów itp więc muszę je poprać i wyprasować.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs