STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea28 wrote:Zakrecona a zdarzają się takie przypadki? chyba nie.przecież lekarz by się nie pomylił na monitoringu.
A o takich ze zanikły pęcherzyki i nie ma żadnego fakt nie slyszalam ale po prostu się nie zaglebialam w temat a uważam ze gdzieś na pewno są .
Lekarze się bardzo mylą na monitoringach nie raz !! -
ZakręconaOna wrote:Ona tak , bez konsultacji . Nospe max można brać do 4 tabspw dziennie i forte tak samo . ale bierz nie więcej niż 2 dziennie jak tylko cie boli podbrzusze trochę . a magnez profilaktycznie bierz 2x1
To pojde na dniach do apteki po magnez. -
To malo za ten zestaw , sama butelka prawie 30 zł jedna Agenta kosztuje , chyba ze się gdzieś mega przecene znajdzie ale średnia cena tego to 26 zł wiec x4 to juz jest 104 zł ... Ta szczoteczka sama kosztuje ok 18 zł ostatnio widziałam u siebie w sklepiku obok z rzeczami dla dzieci plus smoczek który kosztuje ok 18 zł wiec cały zestaw osobno kosztuje ok 140 zł . Także super cena: D wiadomo marza sklepów ceniona jest: p
-
Dea28 wrote:Zakręcona to przeczytaj sobie o atrezji pęcherzyków będziesz wiedziała co mnie spotkało w tym miesiącu.
-
mi gin powiedział,że czasem się tak dzieje ale nie jest to dobry zwiastun i dlatego kazał brać 1,5 tabletki CLO + inofolic a dokładnie od 3 do 7 dnia CLO a od 8 do monitoringu inofolic ale i tak bede brała 2 tabletki CLO jest ich 10 w opakowaniu to nie bede dzielić i kazał mi brać na noc zamiast rano.
-
Dea28 wrote:mi gin powiedział,że czasem się tak dzieje ale nie jest to dobry zwiastun i dlatego kazał brać 1,5 tabletki CLO + inofolic a dokładnie od 3 do 7 dnia CLO a od 8 do monitoringu inofolic ale i tak bede brała 2 tabletki CLO jest ich 10 w opakowaniu to nie bede dzielić i kazał mi brać na noc zamiast rano.
-
To bierz ale pamietaj , ze przestymulowanie będzie jeszcze gorsze .
A widzisz , Ty problem z usnieciem a Ja właśnie z koncentracja , najgorsze było właśnie to jak kuzwa w pracy byłam , jezuuuu jak Ja się dziwnie czulam taka zdezorientowana co się dzieje a tu robić trzeba było: p