STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz ile osób już traciło nadzieję, a są rodzicami..Pamiętam program o in vitro. Babka miała endometriozę, starali się wiele lat, 3 nieudane próby in vitro, odpuścili..i zaszła naturalnie...takie historie dają nadzieję..
Zakręcona no że urodzę za wcześnie chociaż jakoś tak sądzę, że młody wypchnie się wcześniej no nie wiem czemu tak przeczuwam...ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Tygrysku ale malinki nie przyspieszaja porodu:)
Malinki się pije po to by bardziej macica ukrwiona była i podobno druga faza porodu szybsza jest:) wiele osób potwoerdzilo .
A na szyjkę by szybciej zmiekla i się rozwarla od 37 tyg ciąży bierze się olej z wiesiolka 6 kapsułek dziennie:) będę tez brać ale za 2 tyg dopiero jak będzie ciąża donoszona
No musisz się pilnować bardzo , Ja tez mam wrazwnie , ze mój Oskar wczesniej wyjdzie . W środę wizyta wiec okaże się jak tam moja zelazna szyjka się ma -
tygrys73 wrote:No co Ty Zakrecona na razie chyba spokój u Ciebie nie licząc incydentu z tym sluzem?
A takto czasem skurcze przepowiadajace ale to normalne na tym etapie juz . A Tak to nic się nie dzieje
Ale właśnie przez odczucia takie ze mały się pcha ze usiąść nie mogę na prosto a na wpół lezaco ... Kręgosłup boli juz codziennie na terenie hehe krzyża. .. Te skurcze raz na jakiś czas okresowe ... I takie o:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:05
-
Dea super niespodzianka by była .
Tygrysku nooo , to przeogromny stres zmieszany z wielkim szczesciem i wyczekiwaniem .
Ja się mega cieszę , ze juz lada chwila koniec u mnie i w końcu będę tulic misia swojego i będę w pełni sprawna jak przed ciąża:)
Ok Mordeczko:) -
Witam się z rana Zaraz wyjeżdżam na Poznań z siostrą i szwagrem w poszukiwaniu butów.
Wklejam Wam zdjęcia butelek W zestawie sa 2 duże butelki 2 małe butelki smoczek i szczotka
http://static.pokazywarka.pl/i/6057185/858210/wp-20150915-07-46-46-pro.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:08
Dea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs