STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl nocki mam co 3 tygodnie, jak mam 1 zmiane tempke mierze o 5 jak mam 2 to o tej o której wstane bo wybaczcie ale nie mam zamiaru wstawać o 5 na tempke a jak mam nocki to też mierze jak wstane. mierze dla samej siebie nie dla wykresu ani nie wiadomo czego. i tak mi to nic nie daje bo i tak wiem, że dzieci nie będę mieć więc luz. nie wiem nawet po co faszeruje sie tymi lekami skoro po CLO mam cykle bezowulacyjne, lekarz po wypadku powiedział mi wyraźnie że 1% szans na zajście w ciąże a to był profesor a nie podrzędny lekarz u mnie w mieścinie.
-
Dea nie można przy glukozie chodzić bo cukier skacze i fałszuje wyniki .
Mordzia a to nie bylas na czczo ? :o
I jak pobierali w końcu Ci ta krew ?
Najczesciej pobierają przed glukoza , 1 h po i 2 po . lub przed glukoza i 2 po . Ale to rzadko w ten drugi sposób . -
Na czczo to ja jestem od 8 rano.
Przyjechałam do laboratorium pobrali mi krew czekałam za wynikami krwi na czczo później przyniosła mi glukozę wypiłam i czekam teraz do 14:14 za kolejnym popraniem krwiGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Czyli u Ciebie Mordeczko lekarz postanowił dwa pomiary zrobić hm no ok .
Dea nie wolno Ci tak mówić , wiesz wiem , ze zmagasz się z czym strasznym i jest Ci strasznie ciężko ale masz jeszcze inne możliwości na bycie Mama tylko nie chcecie skorzystać z wielu tak jak to sama mowilas , wiem , ze może być was nie stać zrozumiałe bo np. In vitro nie jest tania sprawa ale nie mów proszę Cie tak , ze szkoda ze przezylas wypadek . Powinnas dziękować Bogu za to , ze żyjesz ,ze możesz cieszyć się życiem kolejne lata ... Nie każdy ma takie szczęście jak Ty !!! Pamietaj . -
na in vitro nas nie stać,na adopcje nie mamy szans to raz a dwa to nie chce.może to i głupie ale chce mieć swoje dziecko albo żadnego innego.przynajmniej na razie.a jeśli chodzi o inseminacje to też nie chce przepraszam jeśli kogoś obraże ale ja ........nie jestem żeby mnie zapładniać
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 września 2015, 21:20
-
Każdy ma swoje zdanie co do dzieci z in vitro lub inseminacje itp , tu nikt za źle nic Ci nie będzie miał . Mnie denerwuje np. Mówienie takiego czegoś ze żałuje się ze żyje ... Wiele osób chciałoby mieć ta szanse co my , przeżyć jeszcze parę lat .
Np. moja Babcia zawsze zdrowa kobieta nagle umarła na raka , miała 67 lat nie cale , miała jeszcze wiele lat przed sobą i CHCIALA BARDZO ZYC a nie dane jej to było . O to mi chodzi i to mnie boli jak ktoś mówi w ten sposób ale to tylko moje i wyłącznie zdanie , nikt nie musi się ze mną zgadzać ... Poparcia nie potrzebuje .Girl25, ona. lubią tę wiadomość
-
Chyba mogę zgłosić @... Co prawda jeszcze się na dobre nie rozkrecila ale jest i brzuch daje mi w kość... Z psem godzine chodziłam a pod koniec myslalam ze juz nie dojde do domu... Teraz silna nospe wzielam, trochę pomogło[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl to jeżeli to nie ciąża to może lepiej , zw ten okres przychodzi powoli bo chociaż to hsg przesuniete będzie o parę dni a nie tygodni czekajac bezczynnie na okres .
No ciekawe jak to dalej się rozwinie u Ciebie .
Polz się jak Cie boli brzuszek dalej . -
tygrys73 wrote:Witam sie w studniowke. Nadal w dwupaku i nadal w szpitalu. Skurcze uspokojone ale malo wod sie robibwiec chlam na umór. Co chwile badanie i co chwila krwawie Marcel wazy 730g jest zdrowy
Mnie zostały 33 dni do TP:) hehe
Dobrze , ze Marcelek zdrowy jest i rośnie .
Ile masz tych wód ? AFI