STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zelazna szyjka sie stawua. Ja nie rozumiem ich przeciez nadciśnienie to jest wskazanie do zakończenia ciazy..fuck. ake to sa właśnie lekarze.A ja sie dzis dowiedziałam ze nie mam cukrzycy. 150 po dwoch godzinach to ponizej normy i koniec. Moge sobie dalej mierzyc cukier ale refundacji na paski nie dostane. Czyli te moje 5 przekroczen normy w ciagu dwoch tygodni mierzenia ,,totak po prostu mogło sie zdarzyc a poza tym glukometr może falszowac wyniki" moge sobie ewentualnie powtorzyc krzywą jeslu na usg wyjdzie makrosomiA...rece cycki opadają
-
Tygrysek ja pierdziele ... Widze , ze i Ty na jakiś debili trafiłas . Jak nie chcesz powtarzać glukozy to nie koniecznie dietę miej cukrzycowa ale dla bezpieczeństwa jedź ostrozniej
No właśnie nadciśnienie jeszcze takie kwalifikuje mnie do tego no ale cóż ... -
P.S kuzwa mam laske na sali która ciągle zre !!! Ale laski ciągle ! Zjadła juz paczkę kabanosow , chyba ze trzy batony , bułki dwie , kawał wielki tortu , kolacje szpitalna , obiad , paczkę paluszkow i jakiś ciastek , kisiel , pije z piąta herbatę ... Ja tam nikogo z jedzenia nie wyliczam ale TAK MNIE WKURWIA JEJ DZIAMGANIE BO ROBI TO MEGA GLOSNO !!!! MEGA ... JAKBY MORDOKLEJKE MIALA W PAPIE ! WRRRRR ...
Edit: wszystko w przeciągu półtorej h ! -
Tej to by się przydała dieta tlenowa serio ! Ona jest taka przeogromna a jeszcze zre jak najeta !!! :o
Kochana dziś pani na IP powiedziała ze jej znajomej ciążę przenosili i dziecko niepełnosprawne się urodziło to kurwa zamrozilo krew w żyłach . D jak to usłyszał powiedział odrazu ze nie daj boże , chuj ze poszedł by siedzieć ale spalił by cały szpital z lekarzami ! ( tfu tfu ) ja wiem ze nasze maluchy są zdrowe !
Właśnie składki zapiedsala się za trzech -
Girl ja ostatnio miałam endo 3,7mm i lekarz powiedział że ok. teraz ide w czwartek i zobacze jak mają się moje jajniki bez CLO w tym cyklu bo sama sobie je odstawiłam
Zakręcona po prostu chce pójść jeszcze do kogoś innego w moim mieście bo dawniej jeździłam troche po innych miastach i niby wszyscy mówili to samo co ten tu na miejscu, ale jednak kurcze jeszcze chce to z kimś skonsultować.
ps. namówiłam mojego Pana na żarcie witaminy C, B6 i magnezu. dobre i tyle.
Asiula tule mocno :*ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dea, może uda Ci się z czasem namówić też na badanie nasienia
Najważniejsze, że już jakiś progres jestSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
właśnie może podjade do labo jutro rano ale ostatnio mi babka powiedziała że trzeba dostarczyć w ciągu 20 minut. wydaje mi się, że jakoś ma problem z przełamaniem sie by pójść tu u nas w mieście...nie wiem może żeby go nikt nie widział... dam mu jeszcze czas. a na razie musze go rano dorwać bo dziś jak wróciłam z pracy to on już wychodził na zakupy i nie miałam jak zanim wrócił to ja spałam jak zabita po nockach.
-
Uuuu to słabo Dea z tym urlopem widzę ... A może jednak w niedziele gdzieś można , poszukaj ze swoim facetem na spokojnie w weekend i juz:) niech uczestniczy w tym wiesz: P
Mordzia super , ze juz po w końcu !
A co do laski to juz dwa razy miałam ochotę wtsac do niej: p -
Dea28 wrote:Girl ja ostatnio miałam endo 3,7mm i lekarz powiedział że ok. teraz ide w czwartek i zobacze jak mają się moje jajniki bez CLO w tym cyklu bo sama sobie je odstawiłam
*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej .
Ah jakie piękne odgłosy maluszkow są tu
Właśnie był obchód i dowiedzialam się tylko tyle , ze w piątek powiedzą jak będą mi poród wywoływać ...
Przykro tylko ze D spotka się z Synem dopiero na swieta załamani jesteśmy a zarazem doczekać się nie mogę kiedy przytule swojego skarba a będzie to na dniach ah .
Mordeczko jakbys wiedziała , ze tak będzie !!!! 3:30 wstała i zjadła kabanosy