STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jego nie pytalam bo tak się ucieszyłam z endo ze wyleciało mi z głowy ale w piątek zapytam z reszta sam ma mi wtedy powiedzieć. Musze zapytać tez czy mi od razu l4 wypisze... I receptę na duphaston musi mi dać. A i to mój 12 dc dziś jest. Czuje ten jajnik wiec może jeszcze dziś urośnie ten pecherzyk.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl ja dostałam Pregnyl przy pęcherzyku 15,5mm więc spokojnie. a wtedy miałam chyba 10dc i miałam endo 3,7 i powiedział że troche cienkie ale może być. zobaczymy co jutro wyjdzie na monitoringu choć podejrzewam,że nic bo nie brałam CLO w tym miesiącu a owu się nie przejmuj jeszcze nadejdzie
Zakręcona niedziela jest dla nas świętością to jedyny dzień gdzie możemy być razem lub odwiedzić naszych bliskich więc nie będziemy wtedy latać po labo... zaczełam ostatnio mieć to wszystko w d...co ma być to będzie,źle to na mnie działa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:11
-
Girl pecherzyk może peknac nawet jak ma 15 mm na dobra sprawę ...
Najczęściej pękają jak są ok 20 właśnie jak Asiula pisała ale moja znajoma miała 15 i bach niby owulacji nie będzie cos no malo urósł tak a tu ciąża !
Endo piekne ale jak nie znajdziesz to być może obfita miesiaczka bo takie endo zluszczyc się musi wiadomo . -
Zakręcona, zmieniłaś suwaczek?Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
No to młodzieniec ma jeszcze szansę być punktualnySłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Asiula no niby tylko jutro ale szczerze ? Watpie:))
Jakoś chyba mu za dobrze w brzuszku :p
P.sJest tu taka laska która będzie miała 3 raz cesarskie cięcie ... Jest w 37 tygodniu ale jest po raku macicy itp i ma wycięte wszystko ! Uwierzcie wszystko na dole i zrobiona tylko plastyke szyjki , lekarze powiedzieli ze na 100000000 % dzieci mieć nie będzie juz a pol roku po zabiegu zaszła w ciążę , nie starając się no juz dwójkę dzieci ma wiadomo , wystarczy:)
Dziś ma zajebiste bóle poródowe , rozwarcie na 2/3 cm a oni ze cesarska na piątek a później ze na poniedziałek , jezuuuuu ale się wkurwila mowie wam , tak zjebala lekarza ale to tak ze szok i co ??? Jutro o 6 rano cesarka .
Wiecie jej nie wolno rodzic naturalnie bo może umrzeć a pozatym ona nie ma na dole nic wiec nie ma jak rodzic ! A oni zwlekaliby do poniedziałku przy takich bólach i jedynie by szkody narobili .
Także Dea pamietaj!!!! Nigdy nie tracimy nadzieji bo wielkie cuda się zdarzają .Dea28 lubi tę wiadomość
-
Dea mnie tez mówili , ze bez clo nic nie rośnie a nawet z nim a w cyklu w którym mi tak powiedzieli kochana zaszlam w ciążę także na prawdę nie grać nadzieji . Ona umi3ra ostatnia :* będzie dobrze , jak nie urosło to urosnie z clo następnym razem na pewno
-
Zakręcona i tak lekarze robią swoje ale dobrze że kobitka ich zjebała no i chcąc nie chcąc ma szczęście że udało jej się w takiej sytuacji zajść w ciążę. !
Dea powodzenia na wizycie.
Ja też dzisiaj wizytuje.
Dzień dobry dziewczynki.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mnie ginekolog powiedział ze dopiero jak będzie mieć pęcherzyk ok. 20 mm to wtedy da zastrzyk czyli jeszcze poczekam... Chyba ze cudem zaczną szybciej rosnąć... Ale endo chociaż będzie odpowiedniej grubości do tego czasu. Ale jak utrzymają takie tempo to owu będę mieć 16-17 dc. Fajnie jednak ze nic mi za monitoring nie bierze, nawet złotówki nie zapłaciłam. Powiedział ze będę dopiero jak w ciaze zajde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:06
Dea28 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mój mąż powiedział że jak dzisiaj mi nie powie kto tam rośnie tona następną wizytę wchodzi ze mną do gabinetu.
Ja już mam posprzątane więc jak przyjadę to tylko obiad ugotuje dzisiaj zupka więc pójdzie raz dwa.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko a ty jak zwykle wizytujesz ze mną ją dziś o 19 i do wizyty USG 3 trymestru. Wygarne lekarzowi o tej cukrzycy..dziś rano znowu skok. Nie muszę wam pisać chyba że nadal trzymamy dietę.
Zakręcona chuchamy na brzuszek żeby się odróżniał -
Dea , Mordeczka kciuki !
Girl to nie ma reguły , 20-22 to książkowe wyliczenia ale warto ich się trzymać faktycznie . Ja napisaalam tylko jak moja znajoma miała , mnie raz pękły przy 18 mm pęcherzyki aż trzy wtedy co zaszlam po clo pierwszy raz w ciążę a mojej znajomej wystarczylo 15 mm i to bez clo a na samym inofoliku czy jakoś tak się to pisze a tez miała kłopoty z zajściem długie ...
Będzie dobrze na pewno:)
A powiedz w jakim tempie rosną ??? Przypomnij ile mialas na pierwszej a ile na drugiej ?
Mordeczko amco do tej kobitki to Ona wiedziała , ze dzieci mieć nie może , nie chciała więcej a tu bach , cud normalnie bo na prawdę bez narządów ze udało się jej zajść w ciążę to szok , tym bardziej ze lekarze mówili tak: na 100% pani nie dotrzyma nawet 12 tyg: no a tu 37 i rodzic będzie .Ona mówi tyle stresu się najadla , trzy tyg przeplakala jak się dowiedziała ze w ciąży jest , ze strachu o dziecko . -
tygrys73 wrote:Mordeczko a ty jak zwykle wizytujesz ze mną ją dziś o 19 i do wizyty USG 3 trymestru. Wygarne lekarzowi o tej cukrzycy..dziś rano znowu skok. Nie muszę wam pisać chyba że nadal trzymamy dietę.
Zakręcona chuchamy na brzuszek żeby się odróżniał
Kochana trzymaj trzymaj , nie zaszkodzi a może w razie wu pomoc . Odpowiedzialna Mama z Ciebie i to sie chwali .
Tygrysiak , Ona no mały uparciuch nie raczy wyskoczyć za szybko ... Dziś w nocy miałam dwa bóle jak na okres mocne ze aż mnie wybudzilo , dwa razy od rana i o ... Dalej spokój czyli wielkie NIC.