STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea super !!! widzisz , widzisz ze jednak zdarzają się male cudaki
Super , dzialajcie ile możecie .
Kciuki mocne .
Tygrysku dobre wieści , żadne źle ani kiepskie:) mądra babeczka jesteś , oszczędzać się bedziesz byle do 38 tyg:) a to juz niebawem i tak .
A co do cukrzycy to sama widzisz , jest ok ale lepiej dietke trzymać a Marcelek ładnie wazy:) -
oby coś z tego w końcu wyszło i się wykluło na 7 rocznice
a jak nie to od przyszłego cyklu bede żreć wszystko co mi dadzą jakoś ta dzisiejsza wizyta dała mi ciut wiary... zamiast inofolicu nowość na rynku tabletki ovarin to samo działanie a dużo tańsze tak mi mówił gin przynajmniej.
Tygrysku będzie dobrze kochana Marcyś na pewno poczeka do 38 tyg chociażtygrys73, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Tygrysku no właśnie , widzisz:) Ja juz ok miesiąca mam rozwarcie na palec , bóle okropne które nawet mojej żelaznej szyjki nie rozwieraja , skróciły tylko w ciągu miesiąca ponad z 4 na 2 cm jakoś jutro badanie i ciekawostki czy cos się tam rozwiera dalej .
Dea no i nareszcie kochana , zaczynasz wierzyć !!! -
tygrys73 wrote:Skrzypienie łóżek to najgorsza rzecz!! Zakręcona w sumie to twój przypadek mnie też bardzo cieszy ile czasu ty już chodsisz i to jeszcze wz rozwarciem!!
-
Dzięki kochana to mnie pokrzepia :* cieszę się że jesteśmy też po sterydach. Będę robić wszystko aby grudzień powitać w dwupaku i jeszcze z połowę grudnia przechodzić z bebzolkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:45
-
Dzień dobry !
Mam nowości Po 1. Damian zostaje jeszcze tydzień załatwił wolne , nie płatne co prawda i jesteśmy bardzo dużo kasy do tylu ale co się nie robi dla własnego dziecka zeby go poprzytulac . Także do piątku go mam
A co lepsze , mam rozwarcie na 2 cm juz a dwa dni temu nie było praktycznie go wcale , główka niziutko bardzo juz a wczesniej była wysoko nie do porodu , szyjka bardzo się skróciła od wtorku i lekarz powiedział , ze jak przez weekend nie urodze to w poniedziałek rodzimy z oxytocyna lecz stwierdził ze jak tak dobrze idzie do kroplowki nie dotrwam oby miał racje: p
Chyba czekaja mnie przysiady i bieganie po schodach hihi .
Tak mi się pięknie weekend zapowiada , ze aż w skowrpnkach jestem mimo , ze w szpitalu: D
Tygrysku na pewno przechodzisz jeszcze nie jeden tydzień w tej ciąży:) tylko dbaj o siebie :*
Mordzia eeee no chyba tak źle nie będzie , chociaż Ja tez bardzo lubię swoje lozeczko domowe . -
Zakrecona same dobre wiesci widzę
Coś czuję, że na weekendzie się rozpakujesz
Mordeczko witamy po różowej stronie mocy Jak dwa razy lekarz cipcię widział, to cipcia już zostanie
Tygrysku będziesz się teraz oszczędzać, to jeszcze przenosisz Marcelka
Dea super wieśći
A moje dziecię znów ćwiczy nerwy mamy i leniuchuje ale mi się leniuch trafił, nie ma co..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:34
-
Mordeczko zauważyłam, że ona lubi mnie tak w niepewności potrzymać trochę. Śpioch chyba z niej mały, ale niech śpi i rośnie. Tylko czasem da znać o sobie. Wiem, że ma dużo miejsca jeszcze i nie zawsze będę ją czuła, co mnie uspokaja. i fakt, że tydzień temu brykała na USG, a za tydzień połówkowe mnie czeka, to będziemy się podglądać
-
nam meble przywiezli przed wczoraj, nawet tygodnia nie bylo od daty zamowienia... z jednej strony dobrze a z drugiej mimo wszystko nastawialismy sie na te 2 tygodnie chociaz (2-3 tygodnie byl termin na zamowieniu) a tu niespodzianka... wczoraj mąż ze szwagrem przenosili stare meble do drugiego pokoju, dzis ja wszystko spowrotem chowam do szafek... dobrze ze poukladalam wszystko tak jak ma byc a nie do workow wszytsko bo teraz tylko bede powoli brac kupki i odkladac a nie jeszcze przebierac, ukladac... nowy telewizor tez juz jest takze caly jeden pokoj jest juz nowoczesny . Jeszcze moj musi dzis poskrecac wieczorem meble i jak pokonczymy to bedzie swiety spokoj... takze mykam bo jeszcze po 14 musze jechac do ginekologa na monitoring i spowrotem do domu, mam nadzieje ze przed 17 wroce...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl to dzięki rozgardiaszowi zapomnisz przynajmniej o tych staraniach
Zakrecona no to miłego biegania po schodach,wez mi oddaj z pol centymetra szyjki chociaz ;p zycze zeby wody byly biale bo wiadomo po terminie to dzidzia moze kupkę strzelic
Ona, Mordeczka robicie nam synowe